Home > Vanaf september zijn er ballet- en gymnastieklessen van Liesbet Minne in Zedelgem

Vanaf september zijn er ballet- en gymnastieklessen van Liesbet Minne in Zedelgem

Geschreven op 30 maart 2023 om 11:07 door Mario De Wilde

Liesbet Minne, geboren en getogen Bruggeling, stampte  een ballet- en gymnastiek school uit de grond in Loppem/Zedelgem. De woonplaats van haar grootouders waar ze als kind heel vaak heeft vertoefd laat haar niet onberoerd en de locatie wordt nu zichtbaar in haar ondernemerschap. In samenwerking met de abdijschool Zevenkerken organiseert Studio Minne vanaf volgend schooljaar ballet- en gymnastieklessen in Zedelgem.
Een sterke pedagogische aanpak, een hoog niveau voor kinderen die de professionele toer op willen, een correcte techniek en een grote dosis positiviteit tijdens de lessen zullen hoog in het vaandel gedragen worden.

Studio Minne werd bijna twintig jaar geleden (in 2004) opgericht door Liesbet Minne. Als pedagoge in de lerarenopleiding aan de Artevelde Hogeschool en met groot hart voor kunst, sport & kinderen weet ze als geen ander waar kwalitatief onderwijs voor staat. Vanaf september zijn er dus de ballet- en gymnastieklessen van Liesbet Minne in Zedelgem. Alle info op www.studiominne.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.