Home > Vanaf nu is het nog enkel betalend kussen aan het station van Brugge

Vanaf nu is het nog enkel betalend kussen aan het station van Brugge

Geschreven op 16 maart 2023 om 16:10 door Mario De Wilde

De ‘kiss and ride’-parking vooraan het station van Brugge is verleden tijd. Autobestuurders mochten tien minuten parkeren in die zone om gebruikers van het openbaar vervoer af te zetten of op te halen, maar daar hielden velen zich niet aan, aldus het stadsbestuur. Vanaf nu geldt ook daar het gewone parkeertarief. In het verleden was het handig om iemand af te zetten of te gaan halen aan het station maar dat kan je nu nog wel steeds doen aldus het stadsbestuur, maar dan wel betalend.

 

3 reacties

Roland Rotsaert
Geschreven op 2023-03-17 07:36:33
Het stadsbestuur gaat onverstoord verder met het pesten van zijn burgers (van voetgangers over fietsers en busgebruikers tot automobilisten). Straks wordt de eerste spadesteek gegeven voor de megalomane werken aan het station, die die (in hun huidige vorm) door niemand gevraagd zijn, ondoordacht zijn, een fortuin gaan kosten en weinig problemen zullen oplossen. Maar het is wel het keppekindje van (een deel van?) het schepencollege.
Danielle Stubbe
Geschreven op 2023-03-16 21:09:22
Het grijze plein voor het station moet weg . Het heeft geen enkel nut. Je moet eens in de regen afgezet worden en dan moet je nog heel dat plein over om tot in het station te arriveren. Absoluut ondoordacht door de architecten. Onbegrijpelijk 🤦‍♀️😢
De Staerke
Geschreven op 2023-03-16 19:36:56
Zeer drastische maatregel ten opzichte van de mensen die correct gebruik maakten van deze mogelijkheid . Zouden beter drastisch optreden tegen diegenen die aan alles hun laars lappen. Zet gewoon een klem op hun wielen .

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.