Home > Vanaf morgen hinder door herstellingswerken op E403 richting Brugge

Vanaf morgen hinder door herstellingswerken op E403 richting Brugge

Geschreven op 15 februari 2022 om 14:50 door Mario De Wilde

Vanaf morgen woensdag 16 februari start de eerste fase van herstellingswerken op de E403, in de richting van Brugge. Het wegdek van de rechterrijstrook tussen het op- en afrittencomplex van de A19 in Moorsele en afrit 6, Roeselare-Rumbeke, in Roeselare is in slechte staat. De eerste fase van de werken duurt volgens de huidige planning 1 maand.

Herstellingen in twee fases
De eerste fase van de werken wordt uitgevoerd tussen het op- en afrittencomplex van de A19, in Moorsele, tot net voor de brug van de Oekensestraat over de E403. Deze werken starten op woensdag 16 februari en duren tot half maart.

Rechterrijstrook ingenomen
Tijdens de herstellingswerken aan het wegdek zal de rechterrijstrook op de E403 volledig ingenomen worden. Dit zal hinder veroorzaken voor het doorgaand verkeer richting Brugge. Het verkeer kan wel nog steeds over de twee andere rijstroken rijden. Het tankstation naast de E403, in Oekene, blijft tijdens deze werken steeds bereikbaar.

Timing tweede fase ligt nog niet vast
De tweede fase van de herstellingswerken wordt uitgevoerd tussen de brug over de E403, aan de Oekensestraat, tot aan afrit 6 van de E403, in Roeselare. De startdatum voor dit deel van de werken ligt nog niet vast.

Meer weten?
Actuele informatie over het project vindt u op wegenenverkeer.be/wevelgem. Als er meer informatie is over het tweede deel van de werken, volgt er nieuwe perscommunicatie.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.