Home > Vanaf maandag wordt er muziek uitgezonden bij Juttu Brugge

Vanaf maandag wordt er muziek uitgezonden bij Juttu Brugge

Geschreven op 2 augustus 2022 om 14:08 door Mario De Wilde

Van komende maandag 8 tot en met 13 augustus opent het Brugse filiaal van de Belgische conceptstore Juttu haar deuren voor Pink Ribbon Radio. De radiozender zal een week lang live uitzenden vanuit de winkel. De Brugse Juttu store wordt begin augustus deels omgebouwd tot een ware radiostudio. Naast dé hotspot voor fun, fashion en deco, zal de winkel van 8 tot en met 13 augustus ook de thuis worden van Pink Ribbon Radio. Juttu-fans zullen een unieke blik op de radiostudio krijgen én meteen hun favoriete nummer kunnen aanvragen. De opbrengsten van deze verzoeknummers gaan intergraal naar Pink Ribbon. Dagelijks komen ook experts en lotgenoten langs om hun verhaal te delen.

“We zijn erg blij dat we Pink Ribbon Radio mogen hosten in Juttu Brugge. Alle aandacht die we kunnen geven aan informatie en sensibilisering rond borstkanker is enorm belangrijk. Het kan écht het verschil maken”, aldus Greet Anthoni, PR Manager van Juttu.

Iedereen waakzaam

Pink Ribbon Radio wordt georganiseerd door PINK! Radio en Pink Ribbon België en wilt met dit initiatief iedereen sensibiliseren om waakzaam te zijn voor de eerste signalen van borstkanker. Die bewustmaking behoort tot één van de hoofddoelen van Pink Ribbon vzw. Al sinds haar ontstaan in België in 2007 strijdt de organisatie tegen borstkanker door projecten uit te rollen rond preventie en vroegtijdige opsporing van borstkanker, alsook rond de psychosociale zorg van patiënten en hun omgeving. “Maar liefst 1 vrouw op 9 wordt in de loop van haar leven door borstkanker getroffen en ook mannen blijven niet gespaard. We vinden het daarom belangrijk om zoveel mogelijk in te blijven zetten op het verspreiden van de juiste informatie over preventie en vroegtijdige opsporing”, besluit gedelegeerd bestuurder, Hilde Debackere.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.