Home > Vanaf komende woensdag herstellingswerken op A10 richting Jabbeke

Vanaf komende woensdag herstellingswerken op A10 richting Jabbeke

Geschreven op 31 januari 2022 om 11:10 door Mario De Wilde

Op woensdag 2 februari werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op de A10 richting Jabbeke. Op twee locaties, in Oostende en aan de verkeerswisselaar met de E40 in Jabbeke, krijgt de linkerrijstrook van de snelweg een nieuwe asfaltlaag. Tijdens de werken wordt de linkerrijstrook afgezet met botsers, gemotoriseerd verkeer kan altijd doorrijden op de rechterrijstrook.

Herstellingen asfaltlaag
Op woensdag 2 februari worden op twee locaties op de A10 richting Jabbeke herstellingswerken uitgevoerd: een strook van ongeveer 1 kilometer tussen de op- en afritten van Oostende (nr. 4) en Zandvoorde (nr. 5a) en ter hoogte van de verbinding tussen de A10 en de E40 in Jabbeke.

Kwalitatieve herstellingen met warm asfalt
Dankzij de overeenkomsten die AWV afsloot met de asfaltcentrales kunnen deze herstellingswerken op een kwaliteitsvolle manier met warm asfalt worden uitgevoerd. De aannemer schraapt eerst de bovenste asfaltlaag af en brengt nadien een nieuwe laag aan in warm asfalt.

Hinder op woensdag 2 februari
De werken op de twee locaties gebeuren tegelijkertijd op woensdag 2 februari. Rond 5u ’s ochtends wordt de linkerrijstrook afgezet met botsers. Tijdens de werken kan gemotoriseerd verkeer enkel gebruik maken van de rechterrijstrook. Als de werken vlot verlopen, kan de linkerrijstrook rond 18u opnieuw worden opengesteld. Opgelet: als het weer tegenzit, kan het zijn dat de werken worden uitgesteld naar een latere datum.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.