Home > Vanaf half december is iedereen welkom op de Kerstmarkt in Ho Ho Hooglede!

Vanaf half december is iedereen welkom op de Kerstmarkt in Ho Ho Hooglede!

Geschreven op 1 december 2023 om 07:30 door Mario De Wilde

Op zaterdag 16 december organiseert de werkgroep feestelijkheden van de gemeente terug de jaarlijkse kerstmarkt. Dit jaar staan maar liefst 19 lokale organisaties klaar met lekkere hapjes en drankjes op de markt van Hooglede. Met 4 extra organisaties, wordt het de grootste kerstmarkt ooit in Hooglede. Laat je verleiden door de heerlijke geuren van versgebakken lekkernijen en geniet van warme dranken om de kou buiten te sluiten bij een lekker warm vuurtje. De kerstmarkt gaat open vanaf 18 uur en eindigt om middernacht.

Daarnaast is er tal van animatie. Na het Hoogleeds Kampioenschap Kerstmanslingeren van vorig jaar, gaan we dit jaar op zoek naar de Hoogleeds Kampioen Kerstkalkoengooien. Radio KrePi, met lokale talenten Pepijn Coolman en Kris Verbeke, zorgt voor de aanmoediging van de kandidaten en de muzikale animo.

Straatanimatie wordt voorzien door de geweldige Superkerstman! Een nieuwe superheld, die allemaal kerstheldendaden doet, wensen overbrengt, voor verbinding zorgt, goede daden doet, bomen versiert, kerstcadeautips geeft,…

Voor de kleintjes is er een speciale ontmoeting met de kerstman van Huis van het kind, van wie ze een magisch cadeautje ontvangen. Er zijn ook leuke activiteiten en geschenken door het mamadepot en huis van het kind om de kinderen te entertainen, zodat het een avond vol familieplezier wordt.

Omstreeks 22u kunnen alle aanwezigen genieten van een spectaculaire vuurshow. Een vuurspuwer zal de bezoekers letterlijk en figuurlijk warm maken, door ze met de kracht van een natuurelement te betoveren.

Met deze hartverwarmende kerstmarkt steun je de volgende deelnemende organisaties:

Huis van het Kind
Mamadepot
Ferm De Geite
Klj Hooglede
Allen 8830
Joc De Prik
Scouts Gits
Landelijke Gilde Hooglede
Chiromeisjes De Kadullekes
Chiro St. Joris
DF Boogies Hooglede
Toneel Kunst en Vreugd
Klj Gits
Jong N-Va Rodenbach
Kfc Eendracht Hooglede
VPA Sleihage
Ferm Hooglede
Chiro ’t Geetje
CD&V Hooglede-Gits

Iedereen is welkom samen met vrienden, familie of buren. Vier het seizoen met ons op deze feestelijke plek in Hooglede. Welkom en deel de magie!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.