Home > Vaderdagtip: het ‘Book of Bacon’ van Jord Althuizen powered by Smokey Goodness

Vaderdagtip: het ‘Book of Bacon’ van Jord Althuizen powered by Smokey Goodness

Geschreven op 30 mei 2024 om 06:57 door Mario De Wilde

Vaderdag komt er op zondag 9 juni stilaan aan. In Nederland wordt dat een week later gevierd op de derde zondag in juni. In de regio Antwerpen zijn de papa’s huisvaders, opa’s en stiefpapa’s in maart aan het feest. Wanneer het ook is, op deze speciale dag worden vaders, het vaderschap en alle daar bijhorende taken, plichten en invloeden van vaders gevierd. En daar hoort dus ook een leuk cadeau bij. Wij brengen elke dag een nuttig, hip en dankbaar vaderdaggeschenk in de picture. Vandaag is dat een nieuw biertje van Crisp.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Vaderdag? ‘Book of Bacon’ – Powered by Smokey Goodness is het veertiende boek van Jord Althuizen, maar is het eerste dat over meer dan alleen BBQ’en gaat. De look & feel zijn nieuw, de fotografie, recepten en verhalen zijn vet als altijd. Duik diep in de wereld van ’s werelds & Smokey’s meest geliefde vleeswaar. 100% Bacon, 100% Jord. Geniet van de met vettig vertier doorspekte reis- en slagersreportages in Nederland, Amerika en Canada, leer de verschillen kennen tussen alle soorten bacon en je eigen bacon slab rijpen en roken of ga direct aan de slag met de lekkerste bacon-recepten. Van BBBLT Sandwiches tot Pork Belly Pastrami Sliders en Texas Twinkies tot de very best Spaghetti alla Carbonara en vele snacks, bites, desserts en cocktails. Ja alles, maar werkelijk alles wordt lekkerder met een crunchy, crispy, salty note. Praise the lard!

‘Spektaculair en gerijpt bacon-epistel’ – De Bacongraaf

‘Vet boek over bacon-mania’ – The Spektator

‘Een spekje naar mijn bekje’ – The Lard Street Times

Hardcover, 240 blz doorspekt met schitterende foto’s, VBK Uitgevers € 34.99

Book of Bacon is het perfecte cadeau voor iedereen die gek is van barbecueën! Ter gelegenheid van een verjaardag, vaderdag of gewoon zomaar.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.