Home > Vaderdagtip: comfortabele en hippe herensokken van Burlington die altijd passen

Vaderdagtip: comfortabele en hippe herensokken van Burlington die altijd passen

Geschreven op 3 juni 2024 om 06:55 door Mario De Wilde

Vaderdag komt er over minder dan een week aan want zondag 9 juni nadert snel. In Nederland wordt dat een week later gevierd op de derde zondag in juni. In de regio Antwerpen zijn de papa’s huisvaders, opa’s en stiefpapa’s in maart aan het feest. Wanneer het ook is, op deze speciale dag worden vaders, het vaderschap en alle daar bijhorende taken, plichten en invloeden van vaders gevierd. En daar hoort dus ook een leuk cadeau bij. Wij brengen elke dag een nuttig, hip en dankbaar vaderdaggeschenk in de picture en waarom je Grote Held op Sokken niet eens Burlington-sokken cadeau doen.

Het traditionele argyle-patroon, de diamant met de ruit, is diep geworteld in de Britse geschiedenis en was al in de 18e eeuw bekend als een symbool van het behoren tot Schotse clans. De Campbells van Argyll, de machtigste van alle clans, hebben het patroon op sokken populair gemaakt. De individualiteit en de kracht van deze stijl zijn een uitdrukking van een exclusieve manier van leven, die tot op de dag van vandaag over de hele wereld is beproefd. Zo wordt de Britse stijl internationaal geïnterpreteerd en wordt er op speelse wijze met tradities gespeeld.

Of het nu gaat om traditionele argyle-patronen of trendy producten, seizoensartikelen of vakantiesokken – elke stemming, elke stijl en elke gelegenheid is verenigd in Burlington, dus zeker voor deze Vaderdag. Niet in de laatste plaats door creatieve patronen en de verscheidenheid en intensiteit van de kleuren staan wij voor moderne life-style producten en maken zo het creëren van een modestatement en een onderscheidende uitstraling mogelijk. Burlingtons originaliteit en uniciteit worden onderstreept door de Burlington-stud. Dankzij het  ‘one-size-fits-all’-maatconcept passen de Burlington sokken bij elke voet en zijn ze ook perfect als cadeau. Past niet, bestaat niet! Dus kopen maar…

www.burlington.de/nl

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.