Home > UNIZO West-Vlaanderen zet morgen ondernemers in de kijker via eigen radioprogramma

UNIZO West-Vlaanderen zet morgen ondernemers in de kijker via eigen radioprogramma

Geschreven op 18 november 2021 om 17:22 door Mario De Wilde

Morgen vrijdag 19 november 2021 staat de nationale feestdag voor ondernemers opnieuw op het programma: Dag van de Ondernemer. Op die dag zet UNIZO West-Vlaanderen ondernemerschap nog meer in de kijker. Dit jaar met het thema ‘Goe zot van ondernemen’. “Veel ondernemers verzetten bergen om te kunnen blijven ondernemen. De één start om 5u ’s morgens, de ander stopt midden in de nacht. Zo zijn er 101 voorbeelden van ondernemers die toch een beetje zot zijn, maar in de positieve manier, voor de passie van het ondernemen”, zegt Robert Schaut, directeur a.i. van UNIZO West-Vlaanderen. Vrijdag vanaf 9u roept UNIZO West-Vlaanderen dan ook ‘Radio UNIZO’ even in het leven.

RADIO UNIZO

Tijdens Radio UNIZO, gepresenteerd door Stubru-presentatrice Michèle Cuvelier, komen heel wat ongelofelijk boeiende ondernemersverhalen aan bod. Ook heel wat West-Vlaamse ondernemers spraken een boodschap in en vroegen een plaat aan. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook twee vliegende reporters op pad die West-Vlaanderen doorkruisen om ondernemers live hun verhaal te laten doen. In de ondernemersbar die tijdelijk werd omgebouwd tot radiostudio komen ook enkele bekende koppen en ondernemers hun verhaal doen. Denk maar aan Xavier Taveirne (radio- en televisiepresentator), Jan de Keyser (burgemeester Oostkamp), …

UNIZO West-Vlaanderen wil ondernemers onder meer via Radio UNIZO vaker een megafoon geven om hun ondernemersverhaal te vertellen. “Heel wat ondernemers hebben een fantastisch ondernemersverhaal en doen alles voor hun onderneming. Op een dag als vandaag is het onze taak om die verhalen uit te vergroten. Nog meer dan ooit”, aldus Robert Schaut, directeur a.i. van UNIZO West-Vlaanderen.

Ondernemers verdienen respect

Om aandacht, waardering en respect te vragen voor de inzet, drive en veerkracht van zelfstandigen, kmo-bedrijfsleiders en vrije beroepers. Mensen die dagelijks voor eigen rekening en risico het beste van zichzelf geven en daarmee onze economie en welvaart boosten. De kernboodschap in de campagne van dit jaar luidt ‘bedankt om goe zot te zijn van ondernemen!’. Een wat prikkelende formulering om aan te geven hoe ver ondernemers bereid zijn te gaan om hun bedrijf te doen draaien en hun klanten tevreden te stellen”, besluit Jef Maeseele, voorzitter van UNIZO West-Vlaanderen.

Luister naar Radio UNIZO van 9 uur tot en met 14 uur via https://radio-unizo.studiosonart.rdiobox.be/radioplayer

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.