Home > U-19 Doelman Lammens kopt Club in slotseconde tegen Real naar volgende ronde

U-19 Doelman Lammens kopt Club in slotseconde tegen Real naar volgende ronde

Geschreven op 11 december 2019 om 18:11 door Mario De Wilde

Een vreugde-uitbarsting die ze in de Versluys Arena al lang niet meer gezien hebben, dat gebeurde deze namiddag in Oostende. De U19 van Club Brugge, die zijn thuismatchen afwerkt op het veld van KV Oostende, speelde in extremis 2-2 gelijk tegen Real Madrid in de Youth League. Blauw-zwart leek af te stevenen op een nederlaag, maar in de slotseconden kopte doelman Senne Lammens de gelijkmaker als een volleerde spits tegen de netten. Knappe goal. Het andere Brugse doelpunt viel in de eerste helft en kwam op naam van Mathias De Wolf. Dankzij dit gelijkspel stoot Club Brugge voor het eerst door naar de volgende ronde in de Youth League. Als nummer twee, na Real Madrid, moet Club nu play-offs spelen tegen de winnaars van het kampioenenspoor voor een plaats bij de laatste zestien. Een goede repetitie voor vanavond?

Club Brugge: Lammens – Vervaque, Van Der Brempt, Dendoncker (4’ Fuakala), De Cuyper – Blomme (83’ Asoma), Van Den Keybus, De Wolf – Wilkims (83’ Appiah), Aelterman, Baeten (86’ Vanrafelghem)
Real Madrid: Lopez Andugar (80’ Fuidias) – Rueda Garcia, Ramon Parra, Armenteros, Martinez Lopez (59’ Gutierrez) – Sintes, Blanco (80’ Cuenca), Arribas – Baeza, Ruiz (74’ Delgado), Jordi (59’ De Frias)
Doelpunten: 23’ Jordi (0-1), 27’ De Wolf (1-1, p), 77’ Delgado (1-2), 93’ Lammens (2-2)

Foto facebook Club

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.