Home > Twintigers Emiel en Billy zijn de nieuwe gezichten van Proxy Delhaize Malehoek bij Brugge

Twintigers Emiel en Billy zijn de nieuwe gezichten van Proxy Delhaize Malehoek bij Brugge

Geschreven op 1 februari 2023 om 10:57 door Mario De Wilde

Nico Stalpaert (50) en Nico Kesteloot (54), de voormalige uitbaters van Proxy Delhaize Malehoek, geven na ruim 13 jaar de fakkel door aan twee enthousiaste twintigers, Emiel Bruggeman en Billy Deprez. Het koppel zet de lange geschiedenis van het voormalige paar met veel enthousiasme verder. Beiden zitten al lang in de retail en willen de groenten- en fruitafdeling nog meer kwaliteit en versheid geven. Ook wordt er, meer nog dan vroeger ingezet op promo’s en dat op alle vlakken.

De voormalige zaakvoerders Nico Stalpaert en Nico Kesteloot baatten al dertien jaar Proxy Delhaize Malehoek uit. “Het is tijd voor verandering. Na 13 jaar dag in dag uit ten dienste te staan van onze klanten, zijn we toe aan een nieuwe uitdaging. Met een gerust hart laten we onze winkel over aan het jonge paar”, aldus Nico Stalpaert. Mogelijk gaan beiden, na een rustpauze, opnieuw naar hun eerste liefde: de horeca. Beiden (als kok en maître) baatten jarenlang Taverne Brugeoise Brugge uit. Eergisteren namen de twintigers Emiel Bruggeman en Billy Deprez Proxy Malehoek, gelegen op de Malehoeklaan in Brugge, over. Deze nieuwe uitbaters gaan het werk van het voormalige koppel met veel passie verderzetten. “We zijn jong en zeer ambitieus. Dankzij onze ervaring in de retailsector zijn we ervan overtuigd dat we onze klanten goed gaan kunnen verder helpen”, licht het jonge koppel toe. Proxy Delhaize Malehoek hecht enorm veel belang aan de behoeften en verwachtingen van haar klanten: een hoogstaand assortiment met verse producten, een bakkerij en slagerij, biologische producten en lokale producten.

​Malehoeklaan 2, 8310 Sint Kruis. De winkel is voorlopig van maandag tot en met vrijdag open van 8u tot 19u30, zaterdag van 8u tot 19u en zondag van 8u tot 13u.

3 reacties

Annick Righi
Geschreven op 2023-02-03 09:13:47
Heel veel succes met de overname. Jullie zullen dit vast even goed doen als de Nico's. Grtjs, Annick
Carin dombrecht
Geschreven op 2023-02-02 09:21:55
Veel succes mannen,ik geloof in jullie
Pieter Baes
Geschreven op 2023-02-01 19:01:52
Een goede start en heel veel succes Billy en Emiel.....

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.