Home > TUI biedt resem nieuwe bestemmingen aan met vertrek uit Rijsel

TUI biedt resem nieuwe bestemmingen aan met vertrek uit Rijsel

Geschreven op 20 november 2018 om 23:27 door Mario De Wilde

Goed nieuws voor West-Vlamingen. Vanaf het mei 2019 zal TUI, de grootste touroperator van het land, reizen aanbieden met vertrek vanuit de Franse luchthaven Lille-Lesquin (Rijsel), voor velen zowat de achtertuin. Na Brussel, Oostende, Antwerpen, Charleroi en Luik wordt Rijsel de 6e basis van waarop de TUI-reiziger aan boord van een toestel van TUI fly naar populaire bestemmingen kan vliegen. Luchthaven Lille-Lesquin wordt de vaste standplaats van 2 Boeings van TUI fly. Door deze luchthaven zal TUI voor de Noord-Franse regio en de Belgische grensstreek een extra vertrekbasis creëren naar verschillende vakantieregio’s. Door zijn operaties uit te breiden met Rijsel, beantwoordt TUI aan een toenemende vraag van de Belgische reizigers naar een nabij gelegen luchthaven. De Franse luchthaven ligt op slechts enkele kilometer van de Belgische grens en biedt veel nieuwe mogelijkheden voor het Belgisch publiek uit de omliggende regio: het aantal bestemmingen vanuit een regionale luchthaven wordt vergroot en de vluchtdagen zijn een aanvulling op de reeds bestaande vluchtdagen uit andere luchthavens, waardoor een nog grotere flexibiliteit wordt geboden.

11 bestemmingen vliegen.

Spanje, de meest gevraagde vakantiebestemming, krijgt via Rijsel 4 nieuwe routes : Malaga, Mallorca, Ibiza en Tenerife. De reiziger kan ook opteren voor een reis naar Palermo (Italië), Kreta of Rhodos (Griekenland), Enfidha en Djerba (Tunesië) of Izmir en Antalya (Turkije). Op alle bestemmingen worden pakketreizen (vlucht + hotel) aangeboden. Op 7 bestemmingen is het eveneens mogelijk om enkel het ticket te reserveren.

www.tui.be of bij het reisbureau

1 reactie

Marleen Casier
Geschreven op 2020-07-05 14:55:12
Vertrek vanuit Lille vind ik een goeie vertrek en aankomst luchthaven,,, ik geef voorkeur aan Tenerife en Egypte,, ik ben momenteel al op zoek naar een reis ,, maar vind het nog niet

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.