Home > Torhout wordt op zaterdag 23 en zondag 24 maart voor de derde keer Legoland

Torhout wordt op zaterdag 23 en zondag 24 maart voor de derde keer Legoland

Geschreven op 6 maart 2024 om 06:39 door Mario De Wilde

Na twee succesvolle edities de voorbije jaren waarop de organisatoren zo’n 4000 bezoekers mochten verwelkomen organiseren ze in Torhout dit jaar opnieuw een LEGO expo ‘Bricks for all’ en dat op zaterdag 23 en zondag 24 maart 2024. Er komen dit jaar zelfs exposanten uit het buitenland. Bovendien zal CoderDojo Belgium, een programmeerclub voor jongeren, ook aanwezig zijn met een stand waarbij jongeren LEGO robots kunnen programmeren.

Torhout wordt reeds voor de derde keer Legoland

Op zaterdag 23 en zondag 24 maart strijkt opnieuw een heus LEGO gebeuren neer in de gebouwen van de Eureka basisschool en atheneum in de Rijselstraat. De voorbije twee edities lokten 4000 bezoekers naar de stad. Meer dan 1000 m² LEGO expo inclusief LEGO verkoophal, LEGO speelhoek en cafetaria. Het zijn allemaal nieuwe bouwwerken die dit jaar tentoongesteld worden. Zo komen er zelfs een aantal bouwwerken uit het buitenland. Één van de vele blikvangers is een bouwwerk van de legoclub “De Brickantiers”: een indrukwekkende dierentuin van circa 7 op 2 meter bestaande uit ongeveer 200.000 LEGO-blokjes. Ook CoderDojo Belgium zal z’n steentje bijdragen: jongeren kunnen LEGO robots leren programmeren. Deze beurs bezoeken? Kijk voor meer info op www.brickantiers.com/evenementen.


Foto: een klein stukje van de dierentuin gemaakt door Brickantiers Pieter Van Aerde, Bart Goetschalckx en Peter Wouters.

Foto event inspiration

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.