Home > Tom, Roy en Bart: dit zijn de winnaars van ‘Rarara, Waar zit goochelaar Vincent’ uit Middelkerke

Tom, Roy en Bart: dit zijn de winnaars van ‘Rarara, Waar zit goochelaar Vincent’ uit Middelkerke

Geschreven op 13 januari 2024 om 14:09 door Mario De Wilde

Vanmorgen ontving de buiksprekende goochelaar Luc Vanhee (ook bekend van onze Oscar Popcorner-filmrubriek (waar we komende vrijdag weer mee opstarten) de drie winnaars van zijn jaarlijkse zoekwedstrijd ‘Rarara, Waar zit goochelaar Vincent’. Luc Vanhee daagt de bezoekers van zijn Facebookpagina ‘t Is olifantastisch’ uit om te raden waar zijn kleurrijke vogel Vincent zich bevindt. Elke dag plaatst hij een foto van Vincent. Aan de surfers om uit te pluizen waar de foto is genomen. En, tattarratta…..: dit zijn de drie winnaars die eeuwigdurende roem krijgen….

-De eerste plaats, de gouden medaille is voor Tom Goeminne uit Leffinge met 103 Vincent zoekpunten.

-Op de tweede plaats, de zilveren medaille, staat Roy Verheyde uit Aalter met 79 Vincent zoekpunten.

-De derde plaats, de bronzen medaille gaat naar Bart Lippens uit Middelkerke met 72 Vincent zoekpunten.

Luc Vanhee was al verschillende keren te zien op televisie als buiksprekende goochelaar. Luc heeft een poetsbedrijf, maar in zijn weinige vrije tijd is hij een entertainer pur sang. “Ik heb in Nederland, bij een theaterclub, buispreeklessen gevolgd en sloot me aan bij het Magisch Verbond. Ik zat al jaren te broeden op een uniek project, want ik wilde iets origineels brengen, niemand nadoen of een kopie worden van iemand anders. Ik heb dan, bij wijze van spreken, de goochelaar en de buikspreker samengebracht”, lacht Luc.

Luc Vanhee houdt met de ene hand Vincent vast en met de andere voert hij goocheltrucs uit. Bij Luc is de vogel Vincent eigenlijk de goochelaar en hij is de assistent. Ze waren ondermeer te zien in Belgium’s Got Talent, in Iedereen Beroemd maar ook in Holland’s Got Talent op de Nederlandse televisie. Luc Vanhee is ook lid van de Middelkerkse goochelclub The Monday Magicians. De leden komen er maandelijks bijeen om de allernieuwste trucjes aan elkaar voor te stellen.

“Wat leuk om mijn gemeente Middelkerke bijna elke dag op de kaart te zetten met de zoekwedstrijd , ‘Rarara waar zit goochelaar Vincent nu weer’? Nu al drie jaar elke dag moeten de fans zoeken waar hij verstopt zit en zo verzamelen ze elke dag een Vincent puntje op onze Facebook pagina T is olifantastisch. Ook mijn shows heten T Is olifantastisch. Van waar die naam komt? Ik ben verzamelaar van olifantjes. Ik heb er zo’n 3.000, van alle slag en soort, dus heb ik de show genoemd naar mijn verzameling”, zegt Luc. Tekst en foto Gino Ester

Iedereen kan gratis deelnemen via de facebook pagina T Is Olifantastisch. Daar zie je onmiddellijk de foto van de dag. Veel succes! 

Op de foto, v.l.n.r.Bart Lippens, Luc Vanhee en Tom Goeminne. Roy Verheyde was verhinderd omwille werkzaamheden

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.