Home > Toekomstgerichte samenwerking tussen CNH Industrial Zedelgem en VTI Brugge

Toekomstgerichte samenwerking tussen CNH Industrial Zedelgem en VTI Brugge

Geschreven op 23 februari 2024 om 10:07 door Mario De Wilde

Voor het vijfde opeenvolgende jaar bundelden CNH Industrial Zedelgem en VTI Brugge hun krachten om een brug te slaan tussen onderwijs en de toekomstige beroepspraktijk van leerlingen. Deze gezamenlijke inspanningen resulteerden in een driedelige lessenreeks, waarbij leerlingen niet alleen kennismaakten met de producten van CNH, maar ook de cruciale koppeling ontdekten tussen hun academische kennis en de werkwijzen die worden toegepast in het bedrijfsleven.

Tijdens deze samenwerking kregen de leerlingen de kans om een specifiek onderdeel van een maaidorser te bestuderen, van het ontwerpstadium tot aan de productiefase. Deze praktische ervaring stelde hen in staat om de theoretische concepten die ze op school hebben opgedaan, in een realistische bedrijfscontext te plaatsen en te begrijpen hoe deze kennis toepasbaar is in hun toekomstige professionele loopbaan. De nadruk lag sterk op het verbinden van de onderwijsleerstof met de praktische toepassingen in de bedrijfsomgeving, waardoor de leerlingen een holistisch begrip ontwikkelen van hun vakgebied nog voordat ze hun intrede doen in het bedrijfsleven na verdere studie.

VTI Brugge erkent en waardeert het belang van deze samenwerking en wil CNH Zedelgem en alle toegewijde medewerkers bedanken voor hun bijdrage aan deze educatieve inspanningen. Deze brug tussen onderwijs en de toekomstige professionele arena benadrukt niet alleen het belang van hoogwaardig onderwijs, maar ook de waardevolle inzichten die leerlingen verwerven ter voorbereiding op hun toekomstige carrière.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.