Home > Tine en Tim van Enso District openen komende zomer een nieuw hotel in torengebouw Lake District in Knokke

Tine en Tim van Enso District openen komende zomer een nieuw hotel in torengebouw Lake District in Knokke

Geschreven op 22 september 2022 om 08:39 door Mario De Wilde

Amper drie jaar na opening is het Enso Boutique hotel in de Elizabetlaan 185 uitgegroeid tot een populaire hotspot in Knokke-Heist waar gastronomie en architectuur hand in hand gaan. Naast de 8 prachtig ingerichte kamers, kan iedereen (ook niet hotelgasten) in het restaurant genieten van excellente ontbijt-, brunch-, en lunchmogelijkheden. Oprichters van het sympathieke boetiekhotel Tine Vanparijs (35) en Tim De Taeye (35) zitten vol ambitie en hebben alweer nieuwe plannen klaar. Net voor de zomer van 2023 openen ze hun splinternieuwe hotelconcept op de 1ste en 2de verdieping van het torengebouw van Lake District, vlakbij Duinenwater en het handelscentrum van Knokke.

Uniek concept op toplocatie
Enso District wordt een uniek concept op een toplocatie naast het treinstation. De perfecte uitvalshoek om de veelzijdige kustgemeente te ontdekken. Knokke-Heist staat voor kwaliteit en dat heeft ook de Enso Hospitality Group begrepen. Net als bij Enso Boutique Hotel, zal het nieuwe concept tot in de puntjes afgewerkt zijn. Dat is ook niet verwonderlijk, want bezielers Tim De Taeye en Tine Vanparijs nemen de interieurarchitectuur zelf volledig in handen met hun eigen creatieve onderneming Scratch Studio.

In-room experience tablet
Alle 34 hotelkamers zullen een uniek open grondplan hebben, elk met plafondhoge schuiframen en een bijhorend terras. Het luchtige materialenpalet refereert dan weer naar de rust van het Knokke-Heistse strand. Elke hotelgast zal een technologische primeur in België kunnen ervaren met een unieke “in-room experience tablet” waarmee de volledige kamer kan bediend worden maar ook multimedia kan aansturen of een à la carte ontbijt op bed besteld kan worden.

Van cosy rooms tot suites met privé wellness
Het hotel biedt een brede waaier kamertypes aan gaande van cosy rooms, tot familiekamers voor grotere gezinnen en zelfs een spa suite waar de gast kan genieten van een eigen privé wellness. In de lobby van het hotel zul je een boutique shop vinden waar merchandising zoals geurkaarsen en sprays van het unieke “ENSO fragrance” zullen worden aangeboden. Daarnaast zal de shop een selectie van decoratie en kledij tonen die in harmonie staan met het nieuwe hospitality concept.

Restaurant Woyo Eatery
Ook de combinatie van hotel met restaurant wordt doorgetrokken naar het nieuwe concept. Op het gelijkvloers zal een dagrestaurant openen onder de naam ‘Woyo Eatery’. Daar kan iedereen proeven van dezelfde heerlijke keuken zoals die van Enso Boutique Hotel zoals de reeds befaamde classic American pancakes, supreme croissants of huisgemaakte chunky granola bowl. Naast het restaurant zal er een take-away corner voorzien worden voor je dagelijkse latte macchiato, ontbijtkoeken of originele salades en sandwiches als lunch, en dat allemaal 7 dagen op 7!

Het wordt dus uitkijken naar juni 2023, want dan plannen Tine en Tim de opening van Enso District. Ze geven nu alvast een allereerste sneak peek mee van wat je mag verwachten. Laat je verrassen door het prachtige interieur van de kamers en het restaurant waar je liefst nu al een tafeltje wil boeken. Voor meer informatie: www.ensohospitality.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.