Home > Tijdens het Weekend van de Klant gaan ook de Roeselaarse reuzen shoppen

Tijdens het Weekend van de Klant gaan ook de Roeselaarse reuzen shoppen

Geschreven op 20 september 2022 om 13:26 door Mario De Wilde

‘Verrassend plezant’ wordt dit jaar het thema van Weekend van de Klant. Dit past bijzonder goed bij de dynamiek van onze winkelstad Roeselare. Weekend van de Klant is een stevige traditie in Roeselare. In 2021 was de Stad nog weekendstad in Vlaanderen. Ook dit jaar pakken de Stad, ondernemersorganisaties UNIZO en Shopping Roeselare uit met een stevig programma. Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober worden klanten in de watten gelegd door hun favoriete winkelier of horeca ondernemer. In het winkelcentrum wordt het extra feestelijk met straatanimatie en verrassingen. Maar ook in de deelgemeentes zal de glimlach regelmatig verschijnen op de gezichten van de klant.

Welke muziek wil jij horen als je shopt?
Via sociale media kan je straks je favoriete songs doorgeven. Ze zullen live gebracht op verschillende akoestische podia in het stadscentrum. Er is kinder- en originele straatanimatie, dus kom zeker langs met het ganse gezin.

Koopzondag op 2 oktober
In het centrum van Roeselare openen de meeste winkels ook op zondag 2 oktober hun deuren. Heb je zaterdag al een propvolle agenda? Geen nood, dan kom je gewoon op zondag even rondstruinen om nieuwe winkels te ontdekken en te genieten van de straatanimatie en fijne horeca van Roeselare.

Met de fiets ben je snel en gemakkelijk dicht bij je gewenste locatie. Maar ook met de wagen kan je tijdens Weekend van de Klant heel eenvoudig én super goedkoop parkeren. Vanaf 12 uur (zaterdag én zondag) parkeer je voor slechts 1 euro gedurende 4 uur in de centrumparkings. Ook dit jaar gaat de Stad, Unizo en vzw Shopping Roeselare langs bij enkele tientallen handelaars en horeca ondernemers. Een fijne traditie, ondertussen voor het derde jaar op rij. Ze krijgen de trofee “commerçant met goesting” voor hun ondernemerszin.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.