Home > The Guitar Clash zorgt in Kortrijk op 17 februari voor een sterk bisnummer

The Guitar Clash zorgt in Kortrijk op 17 februari voor een sterk bisnummer

Geschreven op 9 februari 2023 om 07:54 door Mario De Wilde

Na de fantastische eerste editie van vorig jaar, is The Guitar Clash weer helemaal terug. Een muzikaal evenement waar Vlaamse gitaristen het beste van zichzelf kunnen tonen en het tegen elkaar opnemen om te weten wie de beste Guitar clasher is! Deze muziekwedstrijd is niet alleen om te weten wie de beste rocker is, maar ook om ze op de kaart te zetten. De gitaristen krijgen een kans op bekendheid en een podiumervaring. Op 17 februari zal deze muzikale strijd plaatsvinden in JC Tranzit in Kortrijk.

Guitar Clash geeft een podiumkans aan gitaristen
Het doel is om de deelnemende gitaristen de kans te geven op een podiumervaring. Niets is meer bevorderend in het beoefenen van een instrument dan samen te spelen met andere muzikanten. Gitaristen kunnen zich niet altijd makkelijk laten opmerken in de muziekwereld als ze niet in een band spelen. Daarnaast staan de zangers ook meestal in de spotlight, maar wij willen de gitaristen even laten shinen.

Misschien iets voor jou?
Wie zich graag zou willen inschrijven als gitarist of graag komt kijken, kan dat via deze link: https://linktr.ee/guitarclash2023 Het jeugdcentrum Tranzit op het Nelson Mandelaplein vormt de arena voor The Guitar Clash, op vrijdag 17 februari. De deuren openen om 19 uur.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.