Home > Team van AZ Zeno Knokke-Heist op 100 km run tegen Kanker

Team van AZ Zeno Knokke-Heist op 100 km run tegen Kanker

Geschreven op 18 februari 2020 om 08:58 door Mario De Wilde

Ook het AZ Zeno neemt met 2 teams deel aan de ‘100 km Run voor Kom op tegen Kanker’ op zondag 22 maart 2020 in Knokke-Heist. The Lab Runners is een team van 4 laboranten van het klinisch laboratorium van AZ Zeno. De ploeg Zeno-Fe+ wordt gevormd door 4 verpleegkundigen van het oncologisch dagcentrum van het ziekenhuis. Hieronder stellen beide 2 teams zich zelf voor.
The Lab Runners
“Bijna dagelijks komen we onrechtstreeks in contact met de ziekte kanker via de bloedstalen van de patiënten van het oncologisch dagcentrum. Maar ook in onze naaste omgeving en onder de collega’s heeft de ziekte al toegeslagen. Redenen genoeg dus om ons in te zetten om 100 km te lopen en zo geld in te zamelen voor het klinisch onderzoek via enkele leuke acties, geruggesteund door alle medewerkers van het laboratorium”,aldus de Lab Runners.
Zeno-Fe+
“Wij zijn een groep enthousiaste verpleegkundigen, vrienden die werken op het oncologisch dagcentrum in Knokke-Heist en die onze patiënten een warm hart toedragen. We doen mee onder de naam ZENO-Fe+. ZENO is de naam van ons ziekenhuis, de Fe+ -molecule staat voor “fair”, “sterk” en “eerlijk” verduidelijken de medewerkers van het AZ Zeno. Het team heeft reeds heel wat initiatieven op touw gezet om de 2500 euro voor Kom op tegen Kanker bijeen te verzamelen. Zo was er Sinterklaasontbijt binnen het ziekenhuis met sponsoring van de directie en een verkoop van pannenkoeken, snoepjes en zelfgemaakte bloemstukjes. Ook een sessie schoonheidszorg door een schoonheidsspecialiste voor werknemers van de zorgeenheid bracht geld in het laatje. Je kunt beide teams nog altijd steunen met een milde gift. Hoe je dit doet, lees je op https://www.de100kmrun.be/teams
Vanaf 40 euro per jaar is zo’n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.