Home > Tafelen tussen de wasmachines op de Brugse Markt. Elfde Wasbar in Vlaanderen is geopend

Tafelen tussen de wasmachines op de Brugse Markt. Elfde Wasbar in Vlaanderen is geopend

Geschreven op 25 april 2022 om 15:14 door Mario De Wilde

WASBAR opende vandaag de deuren van het nieuwe restaurant in Brugge. De locatie voor de zaak is de vroegere tearoom ‘Meridian’ op de Markt in Brugge. Het concept waar je lekker eten eventueel kan combineren met een wasje draaien, telt daarmee 11 vestigingen in België en blijft Vlaanderen verder veroveren. Het merk WASBAR is inmiddels een gekend concept in Vlaanderen. Je kan er 7 op 7 terecht kunnen voor ontbijt, brunch, lunch tot zelfs een uitgebreid diner ’s avonds. Maar tegelijkertijd kan je er eventueel ook een wasje draaien, rustig werken op je laptop of een verjaardagsfeestje organiseren.

“WASBAR past in een nieuwe generatie van hybride horeca concepten. Het is meer dan een restaurant, we mikken op beleving én een thuisgevoel bij WASBAR. Onthaasten is een belangrijk gegeven in de huidige maatschappij. Dat is precies waar we bij WASBAR een antwoord op willen bieden. Veel van onze klanten beschouwen onze restaurants dan ook als een verlengde van hun woonkamer, waar ze op elk moment van de dag terecht kunnen.” aldus Johan Luypaert, Product Manager voor WASBAR. “Ook op culinair vlak houden we natuurlijk de vinger aan de pols. Zo streven we ernaar om een uitgebreid assortiment aan vegan en vegetarische gerechten op de menukaart te hebben. Uiteraard zijn er ook onze beroemde Bagel Burgers met aardappelwafeltjes en truffelmayonaise. Tot slot nog een nieuwtje ‘heet van de naald’: vanaf 1 juni lanceren we een nieuw ontbijt assortiment samen met Emma Bale, maar dat blijft verder nog even geheim.”

De nieuwste vestiging komt in het 15de-eeuwse hoekhuis ‘Boechoute’ op de hoek van de Markt met de Sint Amandsstraat. In het nieuwe restaurant is er plaats voor 75 personen, gespreid over 3 verdiepingen, alsook een terras vooraan met zicht op het prachtig gerenoveerde Provinciaal Hof. Het wasgedeelte zal 3 was- en 3 droogmachines bevatten. Je kan er elke dag van de week terecht van 9:00 ’s ochtends tot 21:00 ’s avonds. Tijdens de openingsweken kan je een foodparty winnen voor 20 personen bij WASBAR. Meer info hierover vind je bij het restaurant.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.