Home > ’t Gazetje in Sint-Kruis wordt geluksadresje: opnieuw wint iemand Lotto-jackpot van € 3.5 miljoen

’t Gazetje in Sint-Kruis wordt geluksadresje: opnieuw wint iemand Lotto-jackpot van € 3.5 miljoen

Geschreven op 15 december 2023 om 12:01 door Mario De Wilde

Deze middag werd in Dagbladhandel ’t Gazetje aan de K. Van Manderstraat 17 in Sint-Kruis Brugge een symbolische cheque ter waarde van maar liefst 3.5 miljoen overhandigd. Dat gebeurde door Liliane Goor, verantwoordelijke communicatie van de Nationale Loterij aan de verantwoordelijken van ’t Gazetje, Fabienne De Cloedt en Peter De Crombrugghe. De speler die ditmaal won is een vrouw uit het Brugse zelf en zij speelt al 27 jaar trouw mee met de Lotto en EuroMillions al is ook aanhanger van Joker+. Dat doet ze steeds voor € 8 per trekking en ze speelt steeds met willekeurige nummers.

Voor ’t Gazetje in Sint-Kruis is het alleszins niet de eerste keer dat deelnemers aan de Lotto, EuroMillions of Win for Life er een grote geldsom winnen. In 2004 was er al een bedrag van 261.000 euro, in 2019 een mooie som van 22.361 euro en nu het recordbedrag van 3.5 miljoen euro. Of er dit jaar veel stoute kindje waren, dat weten we helaas niet, maar dat er iemand in West-Vlaanderen héél braaf was geweest, kunnen we wel bevestigen. Op 6 december brachten de Sint en zijn Pieten namelijk de Lotto-Jackpot van exact € 3.500.002 mee voor een West-Vlaamse vrouw en haar gezin. De winnares: “’t Is eens wat anders dan chocolade, marsepein en mandarijntjes. Toen ik ontdekte dat ik gewonnen had , kreeg ik de tranen in mijn ogen. Ik heb steeds het beste voor met mijn gezin en doe er alles aan om ze iets te geven in het leven. Daarom was ik naast mijn vaste baan ook nog flexijobber, iets wat ik normaal gezien nu niet meer zal moeten doen (lacht). Ik ken maar al te goed de waarde van het geld en zal met deze 3.5 miljoen euro vooral veel sparen voor onze toekomst. Al ben ik er zeker van dat een lekker etentje er vanaf zeker afkan.”

 

.

2 reacties

Opdecam Denise
Geschreven op 2023-12-16 12:14:53
Alvast een dikke Proficiat Fabienne.,het geluk lacht je toe.verder een goed eindejaar vr 2024...
Decloedt fabienne
Geschreven op 2023-12-15 15:30:42
We zijn super content met onze nieuwe lotto winnaar! Alvast een dikke proficiat! Hopelijk kunnen we in de toekomst nog vele winnaars gelukkig maken! Op naar de volgende! Tgazetje open van 6u tot 18u30

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.