Home > Syntra West Brugge investeert in hypermoderne bakkersoven.

Syntra West Brugge investeert in hypermoderne bakkersoven.

Geschreven op 11 oktober 2018 om 13:12 door Mario De Wilde

In de Syntra West-campus te Brugge kunnen cursisten sinds kort gebruik maken van een hypermoderne bakkersoven. Syntra West investeerde dit jaar in de nieuwe oven, die qua type en merk behoort tot dé top in de sector. De oven heeft een moderne rijskast, 3 bakniveaus, een hedendaagse look en is multifunctioneel. Ze bakt zowel brood als patisserie. De oven komt samen met de lancering van een professionele opleiding ‘Pizzaiolo’ (Pizzabakker) dit najaar. De twee pizzadocenten zijn niet van de minste. Aroldo Lacomelli volgde zijn pizzaopleiding in Italië. En Massimo Quondamatteo heeft zijn eigen pizzaschool in het Italiaanse Fermo. Nieuwsgierig? Alle info via www.syntrawest.be.

· Pizzalegende en meesterpizzabakker Massimo Quondamatteo heeft een eigen pizzaschool in het Italiaanse Fermo (Marche) waar hij jaarlijks verschillende pizzaiolo’s opleidt. Daarnaast reist Massimo de wereld rond om mensen bij te staan in het opstarten van hun zaak.

· Aroldo Lacomelli, eigenaar van restaurant Il Destino in Meeuwen, heeft jaren geleden zelf een pizzabakkersopleiding gekregen in Italië. Als restauranthouder en geschoold pizzaiolo kent hij ondertussen het geheim van een authentieke, klassieke pizza.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.