Home > Suzy en Toon uit Snellegem bakken binnenkort frietjes in Nieuwpoort

Suzy en Toon uit Snellegem bakken binnenkort frietjes in Nieuwpoort

Geschreven op 8 juni 2021 om 09:17 door Mario De Wilde

Vanaf vrijdag 2 juli nemen Suzy De Witte en Toon Willaert, het koppel woont langs de Eernegemweg te Snellegem, Frituur/Eethuis ‘t Vredegerecht over in Nieuwpoort. De coronapandemie gaf het koppel een laatste duwtje bij deze belangrijke beslissing. Toon verloor mede door de coronacrisis eind 2020 zijn job als chef van een grootkeuken en Suzy, die ook actief is in een grootkeuken van een schoo , viel een lange periode terug op een technisch werkloosheidsstatuut .

De voorbije maanden bleef het koppel echter niet bij de pakken zitten. Enkele jaren geleden begonnen ze een traiteur, cateringzaak in bijberoep. Van feestjes op locatie was er nu geen sprake maar ze organiseerden afhaalmenu’s en klassieke gerechten. Het succes hiervan deed het koppel nadenken over de toekomst en dromen van een uitbreiding van hun horeca-activiteiten.

De voorbije maanden werden diverse panden in de streek bezocht en zat het koppel urenlang samen om hun ideeën en de financiële kant op papier te zetten. Uiteindelijk viel hun oog op een zaak in Nieuwpoort . Vanaf begin juli kan iedereen dus terecht bij Suzy en Toon in de Langestraat in Nieuwpoort,

Frituur/Eethuis ‘t Vredegerecht
Langestraat 91
8620 Nieuwpoort

3 reacties

Marijke
Geschreven op 2021-06-09 08:31:15
Veel succes gewenst.!
Katleen en Rudi
Geschreven op 2021-06-08 19:44:30
We wensen jullie heel veel succes.. En wij komen zeker en vast af !! SUCCES Suzy& Toon !!😘
Judit van Denderen
Geschreven op 2021-06-08 11:42:07
Heel veel succes, als we in de buurt zijn komen we eens frietjes eten 🤪🤪😋😋

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.