Home > Straks weten we wie van de 557 kids uit 28 klassen en 9 scholen uit Knokke de kleinste carnavalgroep is

Straks weten we wie van de 557 kids uit 28 klassen en 9 scholen uit Knokke de kleinste carnavalgroep is

Geschreven op 31 januari 2024 om 13:35 door Mario De Wilde

Knokke-Heist en carnaval, de twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En die voorliefde voor het carnavalsgebeuren start al heel jong. Ook dit jaar zorgen de kleuter- en basisscholen van Knokke-Heist van 1 tot en met 19 februari 2024 voor de kleinste carnavalstoet van het land. Die jonge creativiteit wil je toch niet missen?

Klasparade Carnaval
Aan deze editie namen er 28 klassen uit 9 scholen deel, goed voor een totaal van 557 kinderen. De 28 fantastische zelfgebouwde praalwagens van deze stoet zijn via een wandelzoektocht te bezichtigen bij verschillende lokale handelaars in Heist. Allemaal samen vormen zij de Klasparade. Haal de folder met de wandeling op aan HEY (Pannenstraat 138) in Heist of raadpleeg hem online of via de app ‘Heist Carnaval’.

En zoals bij de grote stoet, verdient ook de kleinste en fijnste stoet van het land een winnaar. Welke kar vond jij de mooiste? Breng je stem uit via de app of via het formulier in de folder en bezorg je top drie in de groene brievenbus aan HEY in Heist.

Klasparade Carnaval
De wedstrijd omvat 4 categorieën waaruit telkens een top 3 wordt gekozen. Alle winnaars krijgen een leuk geschenkje. De winnaars per categorie ontvangen ook een boekenpakket voor de klas. Uit alle winnaars kiest een vakjury één hoofdwinnaar! Deze gelukkige mag zelf een prijs kiezen voor de klas ter waarde van € 125. Op vrijdag 23 februari 2024 om 11 uur worden de winnaars bekend gemaakt in café New London in de Stadhuisstraat 24 in Heist.

Jong of oud, groot of klein, samen is Heist Carnaval sowieso een festijn!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.