Straks kan je bij Trattoria Trium Brugge je eigen pizza maken en ter plekke proeven
Heb je er altijd al van gedroomd om te kunnen koken zoals een echte Italiaan? In hartje Brugge kan dat vanaf volgende maand bij het populaire Italiaanse restaurant Trattoria Trium in de Academiestraat. Samen met de chefs wordt er in de eigen trattoria je haarfijn uitgelegd hoe je deeg maakt, je handgemaakte pizza’s gaat uitrollen, met verse ingrediënten zoals authentieke tomatensaus met San Marzano tomaten en basilicum beleggen en uiteraard bakken in een echte Italiaanse pizzaoven. Ook pasta’s maken kan. Bind die schort maar al aan want op een ongedwongen manier leer je alles van echte Italianen een Vlaamse omkadering en begeleiding aan. Viva Italia op 150 meter van de markt van Brugge!!! Bovendien (en dat is misschien wel het leukste) schuif je na de workshop aan tafel en laat je trakteren op een glas Prosecco terwijl je pizza in de houtoven ligt te bakken. Is de Pizza Margherita klaar, dan mag je die nadien ter plaatse proeven samen twee glazen rode of witte wijn en mag je de andere meenemen om het thuisfront ervan te laten proeven. Als afsluiter wordt er ook nog een oh, zo geroemde Italiaanse koffie geserveerd. de prijs voor dit alles is 49 euro per persoon inclusief BTW. De workshops gaan in september en oktober door.
Data : 26.9.2022, 10.10.2022, 17.10.2022, 24.10.2022, 31.10.2022, 7.11.2022, 14.11.2022, 28.11.2022, 5.12.2022, 13.12.2022, 19.12.2022, telkens om 13 uur. Inschrijven / Inlichtingen Contacteer: Marco op markdesomr@gmail.com
Foto: Mark Desomer (links) en zijn flitsend team in afwachting van West-Vlaamse leerling-pizzabakkers (m/vr.).