Home > Straks begint KV Oostende aan het post-Blessin tijdperk met thuismatch tegen Antwerp

Straks begint KV Oostende aan het post-Blessin tijdperk met thuismatch tegen Antwerp

Geschreven op 21 januari 2022 om 17:58 door Mario De Wilde

Na de uitgestelde wedstrijd tegen Zulte Waregem spelen onze Kustboys nu een thuismatch tegen Royal Antwerp FC. Voor KV Oostende wordt het de eerste match met inzet in het nieuwe jaar én de eerste wedstrijd zonder Alexander Blessin aan het roer. Vorig weekend werd op De Schorre wel een oefenpartij tegen RWD Molenbeek gewonnen met 2-0. Voor de KVO-troepen een goede voorbereiding op de confrontatie met de Antwerpenaren, die vorig weekend overtuigend wonnen met 3-0 tegen een mak Charleroi. Twee doelpunten kwamen van Frey, de laatste van Samatta. De Carolos kregen wel enkele kansen maar stuitten keer op keer op een uitstekende Butez. Brian Priske en de zijne brachten hun winterstage door in Portimão in Portugal.
Voor KVO wordt het een leuk weerzien met Oostendenaars Verstraete en Bataille. De ploeg uit Deurne-Noord staat momenteel derde in het klassement, op zeven punten van de fiere leider Union. Onze Kustboys staan vijftiende, met 23 punten. Vorig seizoen werd het in de Diaz Arena 1-1, na doelpunten van Anton Tanghe en Lior Refaelov. Op de Bosuil wonnen we vorig seizoen zelfs met 1-2 na een late winning goal van Marko Kvasina. In de heenronde van deze jaargang verloren we wel met 3-0. Doelpuntenmakers toen waren Fischer, Frey en Benson.

Selectie (21): Hubert, Badu, Ndicka, D’Haese, Medley, Jakel, Tanghe, Capon, Wylin, Duncan, Koziello, D’Arpino, Amade, Bätzner, McGeehan, Albanese, Sakamoto, Kvasina, Ambrose, Atanga, Gueye.
Afwezig: Boonen, Osifo, Schelfhout, Rocha, Fortes.
Opmerkingen: Het merendeel van de geblesseerden keert stilaan terug. Ook Indy Boonen zou volgende week de trainingen hervatten. Enkel Osifo blijft nog out, net als doelman Schelfhout. Rocha en Fortes zitten op de Afrika Cup. Morgen vallen nog drie spelers af.

Spelleiding:
Scheidsrechter: Dhr. Put Bert
Assistenten: Dhr. De Neve Yves en Dhr. Monteny Kevin
4de official: Dhr. De Cuyper Michiel
VAR: Dhr. Smet Wim

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.