Home > Straffe sportievelingen van Moorslede in de bloemetjes gezet

Straffe sportievelingen van Moorslede in de bloemetjes gezet

Geschreven op 11 juni 2024 om 14:15 door Mario De Wilde

Afgelopen weekend werden de gemeentelijke sportievelingen van Moorslede in de bloemetjes gezet. Dit zijn alvast de bekroonde sportievelingen. Paulien Vangheluwe werd provinciaal kampioene op de 800 meter bij de pupillen, provinciaal kampioene hockeybalwerpen, haalde een eerste plaats in het veldloopcriterium voor vrije sporters en kroonde zich tot winnaar in het pistecriterium. Zij kreeg de medaille voor Sportverdienste bij de dames. Thibault Lesage, rechts op de foto won de triatlon op de Special Olympics in La Louvière. Hij kreeg de medaille voor Sportverdienste bij de heren.

Doskom haalde de trofee voor Sportverdienste voor verenigingen binnen. De vereniging bestaat 60 jaar, 3 ploegen speelden afgelopen seizoen de halve finale van de Beker van W-VL en de U13 deden het schitterend in de Vlaamse Champions League. Volgende sporters werden eveneens gehuldigd voor hun prestaties: Magda Joye en Veerle Muylle bij de dames.

Siemon De Muynck, Milenko Depoorter, Tibo Soenen, Lowie Vangheluwe, Simon Verbeke en Axel Ver Eecke bij de heren.