Home > Storm moet er voor zorgen dat de artiesten op Ostend Beach Festival lekker eten

Storm moet er voor zorgen dat de artiesten op Ostend Beach Festival lekker eten

Geschreven op 27 maart 2024 om 07:01 door Mario De Wilde

In het kader van het vijftiende jubileumjaar kondigt Ostend Beach Festival met trots een unieke culinaire samenwerking aan. STORM, bekend om zijn gastronomische verfijning met het beste uit de Noordzee, zal het exclusieve VIP restaurant uitbaten tijdens het festival. De chef laat zich speciaal voor de gelegenheid inspireren door de muziek en de DJ’s van het bekende festival. Ostend Beach Festival is het toonaangevend festival in de elektronische muziekscene en viert zijn 15e verjaardag met een ongekend uitgebreide line-up. Van 12 tot en met 14 juli verwelkomt het strand van Oostende meer dan 20.000 liefhebbers om samen 100 (inter)nationale artiesten over vier podia te bewonderen.
Gelegen aan de Hendrik Baelskaai, met een prachtig uitzicht op de vissersboten, is STORM niet alleen een restaurant; het is een beleving waar chef Michiel Rabaey en gastvrouw Nathalie Hiele sinds 2018 hun passie voor zeevruchten en duurzaamheid delen. Deze zomer brengen zij hun expertise naar Ostend Beach Festival, waar ze een uniek gastronomisch menu zullen serveren, geïnspireerd door de energie van het festival en de smaken van de Noordzee.

Chef Michiel Rabaey: “Het is een eer om deel uit te maken van Ostend Beach Festival en een menu te creëren dat de vibratie van de muziek en de schoonheid van onze zee weerspiegelt. Ons doel is om een culinaire ervaring te bieden die de herinnering aan dit iconische festival verrijkt.”

STORM staat bekend om zijn commitment aan duurzaamheid, met een ‘zero waste’ benadering waarbij elke deel van de vis wordt gebruikt. Deze filosofie zal ook het culinaire aanbod op het festival kenmerken, waarbij bezoekers kunnen genieten van innovatieve gerechten die de lokale zeevruchten in de schijnwerpers zetten.

Jan Mortelmans en Kevin Beirens, organisatoren Ostend Beach Festival: “We zijn verheugd om STORM te verwelkomen als ons VIP restaurant voor deze speciale feesteditie van Ostend Beach Festival. Hun toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid past perfect bij de waarden van ons festival. Dit partnerschap belooft een onvergetelijke toevoeging te zijn aan de ervaring van onze bezoekers.”

STORM zal tijdens het festival exclusieve zitplaatsen bieden aan VIP-gasten, waar ze kunnen genieten van een adembenemend uitzicht op het festival en de Noordzee, terwijl ze worden getrakteerd op een gastronomisch avontuur.

Voor de editie van 2024 onthulde het bekende festival de meest uitgebreide line-up tot nu toe!
Deze speciale jubileumeditie eert de iconen van het genre en geeft daarnaast ook alle kansen aan het jonge talent van de dancemuziek. Met onder andere een unieke Daft Punk tribute show door ROBOT ROCK ALIVE, Armand Van Helden, Amber Broos en vele anderen. Ostend Beach Festival 2024 belooft een onvergetelijk weekend te worden vol muzikale hoogtepunten en feestelijke verrassingen.

PRAKTISCH
Ostend Beach – Klein Strand Oostende
Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024
Tickets & de volledige line-up vind je via www.ostendbeach.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.