Home > Stille stoere en eco-vriendelijke helden bestaan; met dank aan EaSea Rider in Knokke-Heist

Stille stoere en eco-vriendelijke helden bestaan; met dank aan EaSea Rider in Knokke-Heist

Geschreven op 12 augustus 2022 om 18:30 door Mario De Wilde

Geen files, geen dure brandstof, geen parkeerproblemen: het kan in Knokke-Heist waar vlakbij het Casino een filiaal van EaSea Rider geopend is. Wanneer we op een vrijdagvoormiddag toekomen staan er al een twintigtal blitse modellen te wachten op een bevoorrechte chauffeur. Na een korte uitleg draaien we vijf minuten later het sleuteltje om en flaneren we op twee wielen langs de kustlijn en de mooiste plekjes van Damme, Brugge en de Zwinstreek. Ik zeg je: (gezapig) rijden met een scooter of chopper is een ware sensatie en de bewonderende blikken, overal waar je passeert, krijg je er gratis bij. Ik ben er trouwens zeker van dat ik momenteel al in tal wat binnen- en buitenlandse fotoboeken een prominente plaats heb gekregen… Ondergetekende kroop, samen met compagnon de route Johan, in de huid van Peter Fonda. Maar dan gelukkig zonder gejoel en irriterend geronk….
Klaar voor de toekomst
De impact van toerisme op het milieu valt niet te ontkennen. Recent werd duurzaam toerisme dus ook steeds belangrijker. EaSea Rider biedt met zijn scooters & choppers een ecologische oplossing voor dagjestoeristen of weekendbezoekers. Het gebruik van de wagen kan namelijk geminimaliseerd worden, zeker voor wie Knokke-Heist bezoekt met het openbaar vervoer.
Comfort boven snelheid
Het concept biedt toeristen & bezoekers de kans Knokke-Heist en omstreken op een heel aangename manier te ontdekken. Geen parkeerproblemen, soepel over landwegen of door de straten én ecologisch. De e-scooters rijden aan zo’n 25 km/u en bieden plaats voor twee personen. Ideaal voor een gezellig uitje langs de poldervelden richting Damme of Brugge.
Een all-in experience
Aangezien de omgeving zoveel te bieden heeft, heb je zeker nood aan een veilig en flexibel voertuig waarbij je zelf de volledige controle houdt. De eaSea Scooter & eaSea Chopper hebben een actieradius van respectievelijk 120 en 70 km, perfect voor een daguitstap in de buurt. Wie over een auto- of brommerrijbewijs beschikt, mag zich met eaSea Rider dus klaarmaken voor een complete all-in experience.
Toerist in eigen land
Wie tijdens de warme weken dus van plan is een tripje naar zee te maken, kan rekenen op de service van eaSea Rider. Zo kun je samen met het gezin of met vrienden heerlijk uitwaaien in & rond Knokke-Heist. Ontdek alles over het aanbod of de mogelijkheden via de website: www.easearider.be of op de Facebook-pagina www.facebook.com/eaSeaRider. In ieder geval gaven we na drie uurtjes heerlijk rijden met lichte tegenzin de sleuteltjes weer af. Einde van een machtig en tegelijk veilig avontuur

1 reactie

Jan Bultinck
Geschreven op 2022-08-13 16:56:48
Beste Mario en Johan, echt leuk om artikel te lezen. Zal zeker helpen om Easea Rider verder on the road te helpen. Nogmaals dank 🙏🏻 Altijd welkom : Groetjes Ollivia en Jan🤟🏼😎🛵

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.