Home > Stijn Meuris, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel en Coco Jr toppers op Brugse Bavik Dagen

Stijn Meuris, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel en Coco Jr toppers op Brugse Bavik Dagen

Geschreven op 9 mei 2024 om 07:08 door Mario De Wilde

Het Comité voor Initiatief organiseert, net zoals voorgaande jaren, opnieuw een muzikale driedaagse onder de noemer ‘Brugse Bavik Dagen’. Afspraak op de Markt in hartje Brugge en dat op van 19 tot en met 21 juli. Naast optredens van Belgische artiesten is er op onze nationale feestdag traditioneel het succesconcept ‘Brugge Zingt’.

Op vrijdag 19 juli slaan Stijn Meuris, frontman van Noordkaap, en The Royal Navy Band vanaf 18.30 uur de handen in elkaar voor een uniek concert. Daarna is het de beurt aan Jelle Cleymans en Jonas Van Geel met hun vaste band. Level Six, die al 10 jaar niet meer weg te denken is van de Vlaamse festivalpodia, sluit de eerste avond af vanaf 23 uur. Ze brengen er de 90 minuten durende show van hun nieuwste tour ‘Harder, better, faster, stronger’.

Op zaterdag 20 juli mag Alle Kleuren het feest op gang trekken. Dit is dé K3 Tributeband die een set brengt met meer dan 40 K3-hits en gevormd wordt door zangeressen (bekend van ‘K2 zoekt K3′) en 5 fantastische dansers. Vanaf 20.30 uur is het de beurt aan Coco Jr. & The All Stars, een partyband met een set boordevol klassiekers en hits. En net zoals de voorbije edities mogen Edje Ska & The Pilchards opnieuw optreden tijdens dit event.

Het concept voor zondag 21 juli is inmiddels alom gekend: aangevoerd door presentator Nick Blontrock en een ambiancekoor kan het publiek opnieuw luidkeels meezingen met de populairste hits tijdens Brugge Zingt dat start om 20 uur. Het publiek wordt vanaf 18.30 uur opgewarmd door Studio Banaal, een garantie op veel ambiance en een fout feestje!

Een toegangsticket kost 8 euro in online voorverkoop (t.e.m. 18 juli) en 13 euro aan de ingang. Een toegangsticket is geldig voor alle optredens op de gekozen datum. Alle transactie- en verwerkingskosten zijn inbegrepen. Alle bezoekers hebben een toegangsticket nodig, met uitzondering van kinderen jonger dan zes jaar (op het moment van het bezoek, enkel op vertoon van een leeftijdsbewijs).

Meer info vind je op www.baviksuperdagen.be.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.