Home > Stadsbestuur van Oostende ontfermt zich over de oefenterreinen van KVO

Stadsbestuur van Oostende ontfermt zich over de oefenterreinen van KVO

Geschreven op 7 februari 2024 om 06:52 door Mario De Wilde

Voetbalclub KV Oostende werd onder bewindsvoering geplaatst. Hierdoor kan het niet meer instaan voor het onderhoud van enkele oefenterreinen. Het stadsbestuur van Oostende neemt deze taak tijdelijk over. De ondernemingsrechtbank van Gent, afdeling Brugge, stelde op 23 januari een bewindvoerder aan voor de KV Oostende. Die maatregel werd genomen om constructieve oplossingen te vinden voor een duurzame voortzetting van de activiteiten van de club.

Door deze beslissing kan KV Oostende momenteel zelf niet instaan voor het groenonderhoud van oefenterreinen 31 t.e.m. 34 in sportpark De Schorre. Om de veiligheid en leefbaarheid op en rond de terreinen te garanderen, zal Stad Oostende het groenonderhoud op zich nemen tijdens de periode van de voorlopige bewindvoering. Hiervoor zal de Stad uitzonderlijk eigen materiaal en personeel inzetten of een aannemer aanstellen.

Halve finale Beker van België

Stad Oostende hoopt op een duurzame oplossing voor KV Oostende. Morgen donderdag 8 februari speelt KVO de halve finale van de Beker van België tegen Royal Antwerp FC.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.