Home > Staat of valt vandaag het Wereldrecord ‘De Langste Toost’ in Brugge?

Staat of valt vandaag het Wereldrecord ‘De Langste Toost’ in Brugge?

Geschreven op 8 september 2018 om 08:21 door Mario De Wilde

Nadat vorig jaar de wereldrecordpoging letterlijk en figuurlijk in het water viel, wordt deze namiddag een nieuwe aanval ingezet om de Brugse Autonome Bierproevers wereldberoemd te maken. Om 14 uur verzamelen de Spelers & Drinkers (ook gekend van het Brugs Bierfestival), aan de Kruisvest in Brugge. Voor de GPS-lozen onder ons: op de Vesten, tussen de molens ter hoogte van de Verloren Hoek. Niets mooier dan klinken op elkaars gezondheid, in goed (en veel!) gezelschap, omringd door animatie, foodtrucks en veel sfeer. Ook Farys is aanwezig met waterbars. Kostprijs: €5 – 3 consumpties (kiezen uit enkele soorten bieren of frisdrank) én een uniek “Guiness Book of Records-glas” inbegrepen. Slaagt de recordpoging? Dan is er voor elke deelnemer een leuk aandenken!
Inschrijven:
Individueel: door storting van €5 op BE77 0357 1745 0942 op naam van BAB vzw met vermelding van naam en e-mailadres. U krijgt uw voucher in uw mailbox om direct op 08/09/2018 uw starterspakket af te halen.
Groepen: vanaf 25 personen (verenigingen, sportclubs…) door te mailen naar info@babvzw.be.
Groepen ontvangen, naargelang het aantal deelnemers, een bronzen (vanaf 25), zilveren (50), gouden (75) of platinum (100) award als erkenning van deelname en unieke herinnering.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.