Home > Sociale kruidenier ‘t Schap en recyclagepark Knokke-Heist sluiten de deuren

Sociale kruidenier ‘t Schap en recyclagepark Knokke-Heist sluiten de deuren

Geschreven op 18 maart 2020 om 13:03 door Mario De Wilde

In tegenstelling tot eerdere berichtgeving sluit de sociale kruidenier ‘t Schap in de de Vrièrestraat 22 nu toch zijn deuren. Het Sociaal Huis heeft zijn klanten verwittigd dat de bedeling van voedingsmiddelen op de 1ste en 3de donderdag voorlopig wordt opgeschort. Alle recyclageparken in Vlaanderen en dus ook die in de Sluisstraat zijn sinds gisteren met onmiddellijke ingang gesloten tot ten minste 3 april 2020.
Recyclagepark gesloten maar ophalingen gaan door
De voorbije dagen was het bijzonder druk op de recyclageparken. Daarom besliste de minister om dinsdag 17 maart 2020 deze met onmiddellijke ingang te sluiten. Inwoners en tweedeverblijvers kunnen dus voorlopig niet meer met hun afval terecht op het recyclagepark. Je kan je restafval, pmd en papier & karton nog meegeven met de ophalingen die nog steeds plaatsvinden op de reglementaire dagen. Je kan je restafval ook nog wegbrengen naar de betaalcontainers op volgende locaties:
– Bayauxlaan
– St. Michielsplein
– Bronlaan (thv Astridlaan)
– Hoek Kapellaan/Eeuwfeestlaan
Glasbollen en textielcontainers op het grondgebied worden verder geleegd. Het AGSO-afvalbeheer vraagt het overige afval tijdelijk te stockeren tot het recyclagepark opnieuw zijn deuren opent

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.