Home > Sluis pakt vanaf komende week uit met vier avondbraderieën (dinsdagen 19 en 26 juli, 2 en 9 augustus)

Sluis pakt vanaf komende week uit met vier avondbraderieën (dinsdagen 19 en 26 juli, 2 en 9 augustus)

Geschreven op 12 juli 2022 om 14:41 door Mario De Wilde

Tijdens de avondmarkten is er op dinsdagen 19 en 26 juli, 2 en 9 augustus vanaf 11.00 uur telkens een grote braderie/markt in het centrum van Sluis en dat tot 22.00 uur. Winkeliers en handelaars bieden op deze markt leuke koopjes aan, op sommige terrassen is er live muziek en de standwerkers zorgen voor heus spektakel. Vanaf circa 16 uur is er in de straten straattheater. Wedden dat ze menig luisteraar een lach op het gezicht bezorgen?

Tijdens de avondmarkten zijn er toffe straatacts. Op dinsdag 19 is het oppassen geblazen….door het Sluise centrum trekken een bekvechtende koning en koningin en marcherende soldaten. Wat later swing je op de op de beat van Disco Fever en beland je in een sprookje met de steltlopers Fantasia. Op dinsdag 26 juli laat je jezelf o.a. meevoeren in de magische bellenwereld en voorspelt waarzegster Roza jouw de toekomst met haar pendel en tarotkaarten. Terwijl je op dinsdag 2 augustus meezingt met de rijdende tijdmachine of zingende zeemeermin. Laat je meevoeren door de stroming van het water en maak kennis met de zeeparels. Ook de ganzen zijn weer ‘en route’ de ganzenparade is een unieke combinatie tussen mens, dier en muziek. Op dinsdag 9 augustus zie je ze al van verre vliegen, de twee Monarch vlinders fladderen door het Sluise centrum en worden afgewisseld door de levende zonnestralen die met hun zachte satijnen stralen lang je stralen. Moulin Rouge?? Je voelt de sfeer ervan als De Zusjes zingen en babbelen alsof het een lieve lust is.

Wees welkom op (één van de) avondmarkten in Sluis en geniet van leuke koopjes, gezellige terrassen, straatacts en gemoedelijke sfeer.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.