Home > Sint-Eloois-Vijve wordt voor op 4 maart één dag het mekka voor iedere fietsliefhebber

Sint-Eloois-Vijve wordt voor op 4 maart één dag het mekka voor iedere fietsliefhebber

Geschreven op 11 januari 2023 om 11:13 door Mario De Wilde

Op zaterdag 4 maart 2023 gaat de eerste editie plaats van het Strade Vive – Bikefest door. Een nieuw wielerevent met start & finish aan horeca- en eventzaak De Porcherie te Sint-Eloois-Vijve. Er zijn uitgestippelde fietsroutes voor zowel cyclisten als VTT’ers met afstanden voor elk niveau. Voor de wielertoeristen is er een route van 67 of 108km met snelle stukken en bekende passages van de voorjaarsklassiekers. De mountainbikers kunnen kiezen uit een toer van 35, 52 of 75km met technische uitdagingen, unieke passages door privébossen en nieuw te ontdekken singletracks.

De organisatie onderscheidt zich van andere wielertochten door een all-in formule die sport, fun en party combineert. De naam Strade Vive verwijst naar de voorjaarsklassieker de Strade Bianche die ook die dag gereden wordt. Na het fietsen is er namelijk een afterparty met de voorjaarsklassieker op groot scherm, dj’s en aangepast entertainment in de Porcherie. Deelnemers worden in de watten gelegd met een warme hap en een frisse Kwaremont. Daarnaast zullen er ook verschillende standen zijn met o.a. een teststand “Vossies Famous Bikefest” met professionele fietsen van Fietsen Devos. Sint-Eloois-Vijve wordt voor één dag het mekka voor iedere fietsliefhebber! De ticketverkoop start op zaterdag 14 januari via www.myticketshop.be. Meer info kan teruggevonden worden op social media van Strade Vive Bikefest of via de website van fietsendevos.be

Op de foto de organisatoren van links naar rechts: Tony Devos (Fietsen Devos), Simon Vansteenkiste, Laurent Van Parys (De Porcherie), Maxim Declercq (De Porcherie), Anton Godecharle & Tom Verhelst.

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.