Home > Silhouette Eyewear kiest Optiek Van Renterghem (Aalter) voor unieke Point of Sale beleving

Silhouette Eyewear kiest Optiek Van Renterghem (Aalter) voor unieke Point of Sale beleving

Geschreven op 11 augustus 2020 om 17:17 door Mario De Wilde

Tijdens de COVID-19 pandemie is het duidelijk geworden dat authentieke ervaringen niet altijd vergelijkbaar zijn met de digitale alternatieven. Een aankoop in een fysieke winkel blijft van onschatbare waarde. Silhouette Eyewear steunt die mening en voegt de daad bij het woord, door een unieke retail-beleving met geavanceerde technologie op te starten bij zelfstandige opticiens in België en Nederland. Meer dan ooit wil Silhouette zich nu profileren als premium partner die innovatieve en kwalitatieve producten ontwikkelt én altijd meedenkt op vlak van communicatie en marketing om zo het volledige groeipotentieel van elke klant te bereiken.

Deze unieke Point Of Sale beleving komt tot stand dankzij een samenwerking tussen Silhouette en Tagada Concept. Zij zijn een veelzijdig communicatiebureau, die sinds maart 2020 Phygital-technologie gebruikt om de meest onvergetelijke retail-ervaringen te creëren. Door de Dooh-It-technologie ontstaat er een brug tussen de online- & offlinewereld. Silhouette zorgt voor een wereldprimeur en installeert deze baanbrekende technologie bij o.m. Optiek Van Renterghem te Aalter. Dit concept wordt georganiseerd door Sandra Van Renterghem (Marketing & PR Silhouette Benelux), Sam Dekkers (Marketing & PR Silhouette Benelux) & Michael Schmied (International Brand Director Silhouette).

Optiek Van Renterghem – Aalter
Wij zijn opgericht in 1989 en onderscheiden ons door steeds de nieuwste innovaties te delen met onze klanten. De zaak beschikt over de meest technologische apparatuur op het vlak van metingen en gepersonaliseerde brillenglazen. Alle montages en herstellingen worden in eigen atelier uitgevoerd. Een gespecialiseerd team van optometristen, contactlensspecialisten en stijladviseuses staan klaar voor de begeleiding naar de meest geschikte kijkoplossing. Kwaliteit en service staan voorop. Het is dan ook vanzelfsprekend dat Optiek Van Renterghem de lancering van het Silhouette project niet wil missen en voor dit project als uithangbord naar voor wil treden. Zij zullen het Phygital Point Of Sale concept van 21 augustus tot en met 11 september installeren in hun winkel aan de Lostraat 51 in Aalter

Silhouette staat voor Sight Correction & Sight Protection. Daarom werd er gekozen voor om virtueel een optische en zonnebril te creëren met de 3D technologie van Tagada Concept. De TMA The Icon is al jaren een bestseller en zijn lichtgewicht van 1,8 gram zorgt voor een ongeëvenaard comfort. Dit iconisch staaltje vakmanschap heeft dus zeker en vast zijn plek verdiend. Voor de zonnebril kon de Titan Accent Shades niet ontbreken. Door het contrastverhogend Silhouette Light Management® in de glazen ervaar je alle kleuren veel helderder. Het bewijst dat een zonnebril innovatief design perfect kan combineren met totale bescherming. De Titan Accent Shades weerspiegelt dus perfect Sight Correction & Sight Protection.

3 reacties

Philip Van der Linden
Geschreven op 2020-08-12 14:41:58
Geweldig. Top 👍
Eric De Jonghe
Geschreven op 2020-08-11 17:35:59
Proficiat! Veel succes!!!
Sandra
Geschreven op 2020-08-11 17:29:34
Super alle geluk toegewenst :-)

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.