Home > Sidder je mee tijdens de eerste Halloweentocht van Ferm in Gits? Deze griezels verwachten je

Sidder je mee tijdens de eerste Halloweentocht van Ferm in Gits? Deze griezels verwachten je

Geschreven op 28 september 2022 om 13:27 door Mario De Wilde

Ferm Gits groeit en bloeit. Zo organiseren ze op 22 oktober hun eerste Halloween wandeling doorheen het centrum van Gits. Een kindvriendelijke griezelwandeling boordevol animatie en entertainment voorzien van een hapje en drankje.
Halloween in Gits centrum
De Halloweentocht is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Tijdens de tocht kunnen de deelnemers genieten van feeërieke lichtjes en schrikwekkende taferelen. Ondertussen voorzien de dames van Ferm jullie van een heksendrankje, lekkere pompoensoep om op te warmen, een broodje beenham en een dessertje. Op het einde van de wandeling kan je terecht in de Halloweenbar om de dorst te lessen (en misschien een beetje te bekomen van de schrik).
Het parcours van vier à vijf kilometer loopt via verharde wegen en is toegankelijk voor kinderwagens. Stevige schoenen, een warme jas en fluohesje zijn wel aanbevolen. Voorzie per groepje ook een zaklamp want de tocht is door het donkerrrrrr….
Praktisch
Starten kan tussen 18u30 en 19u30 in Basisschool Gits Groeit (Gitsbergstraat 15). De deelnameprijs bedraagt 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar. Inschrijven kan door te mailen naar halloweentochtfermgits@gmail.com en door het gepaste bedrag over te schrijven op rekening van Ferm Gits (BE37 7386 0400 0228) vóór 14 oktober. Vergeet alvast uw naam niet te vermelden. Om alles in goede banen te leiden, blijven de plaatsen beperkt. Wil je mee komen griezelen in de akeligste plekjes en duisterste hoekjes van Gits, schrijf dan snel in! We kijken er naar uit om jullie de stuipen op het lijf te jagen!
Doe je ook mee?
We vragen aan de bewoners langs het parcours om hun huis en voortuin onder te dompelen in de sfeer van Halloween. Dat kan door figuren, lichtjes of geluiden aan te brengen. Het merendeel van de bewoners langs het parcours kregen hiervoor een brief vergezeld van enkele theelichtjes in de bus.
Met steun van KLJ en Landelijke Gilde
Ook de KLJ en Landelijke Gilde dragen hun steentje bij de organisatie. Zo halen de bestuursleden van de KLJ hun akeligste kostuums uit de kast om jullie onderweg te doen schrikken. Vooraf, vanaf 16u00 kan je op de startplaats bij Landelijke Gilde terecht voor de pompoenweging en vervolgens de prijsuitreiking van de pompoenkampioen 2022.
Gezocht!
Ben je ook gebeten door de Halloween microbe en wil je graag deelnemen als figurant of gewoon een handje toesteken? Stuur dan zeker een mailtje naar halloweentochtfermgits@gmail.com of contacteer één van de bestuursleden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.