Home > Shoppingshuttle in Knokke-Heist bracht deze zomer ongeveer 60.000 passagiers op hun bestemming

Shoppingshuttle in Knokke-Heist bracht deze zomer ongeveer 60.000 passagiers op hun bestemming

Geschreven op 15 september 2022 om 13:04 door Mario De Wilde

De shopping shuttle van Knokke-Heist, ondertussen een vaste waarde in het straatbeeld, vervoerde afgelopen zomer bijna 60 000 reizigers. Alle shoppers kunnen gratis gebruik maken van deze elektrische shuttledienst die de belangrijkste winkelstraten met elkaar verbindt. Op deze manier blijven de winkels van de badplaats – traditioneel 7 op 7 geopend – vlot bereikbaar voor alle winkelaars. Onderweg kan een gesprek aangeknoopt worden met medereizigers terwijl je je voeten even laat rusten.

De shuttle passeert langs de volgende 8 haltes. Deze zijn dezelfde in beide richtingen (heen en terug). Aan elke halte stopt de shuttle om de passagiers te laten op- en afstappen.

A. Verweeplein
Elizabetlaan
Dumortierlaan
Vanbunnelaan
Heilig Hartkerk
Driehoeksplein
Albertplein
Minigolf
Shopping shuttle

Snel controleren wanneer de volgende bus eraan komt, kan via de Distrimob-app. Scan de qr-code aan je halte en download de app via de Play Store voor Android of de Mac App Store voor iOs. Zo volg je de shuttle live en weet je perfect hoeveel winkeltijd je nog hebt tot de volgende shuttle arriveert. De applicatie kadert in het duurzaam en optimaal gebruik van de elektrische shuttles om bezoekers eenvoudig en gebruiksvriendelijk te vervoeren naar de gewenste locatie.

De shopping shuttle rijdt dagelijks t.e.m. 15 oktober, ongeveer elke 20 minuten, van 11 tot 19 uur. Met laatste vertrek aan halte A. Verweeplein om 18.30 uur.

Van 16 oktober t.e.m. 31 maart rijdt de shuttle op vrijdag, zaterdag, zondag, in Belgische schoolvakanties en op brug- en feestdagen, ongeveer elke 30 minuten, van 11 tot 18 uur. Met laatste vertrek aan halte A. Verweeplein om 17.30 uur.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.