Home > SEA LIFE en het stadsbestuur slaan handen in elkaar met ‘Een hart voor Blankenberge’

SEA LIFE en het stadsbestuur slaan handen in elkaar met ‘Een hart voor Blankenberge’

Geschreven op 7 januari 2020 om 13:36 door Mario De Wilde

Het stadsbestuur van Blankenberge en SEA LIFE Blankenberge dragen beiden Blankenberge en haar inwoners een warm hart toe. Ter gelegenheid van Valentijn slaan beide partijen de handen in elkaar onder de noemer “Een hart voor Blankenberge”. Op zondag 16 februari organiseren zij een familiedag in SEA LIFE. Er is gratis toegang voor alle Blankenbergse gezinnen met kinderen onder de 12 jaar.
25 jaar SEA LIFE
“Op een toevallige ontmoeting kwam ik samen met schepen Sandy Buysschaert op het idee om een samenwerking uit te werken en zo ging de bal aan het rollen. SEA LIFE Blankenberge bestaat dit jaar 25 jaar. We zijn dan ook heel blij dat we op deze manier iets kunnen terug doen voor de inwoners van Blankenberge. Dit cadeau heeft een waarde van 30.000 euro.”, vertelt Nicola Hamilton, general manager bij SEA LIFE Blankenberge.
Voor iedereen
“Het is inderdaad héél tof om een partner te hebben gevonden in SEA LIFE. Vanuit mijn functie als schepen van sociale zaken kunnen we via het sociaal huis ook de gezinnen met een beperkt huishoudbudget uitnodigen en hen laten proeven van deze fantastische onderwaterwereld, vertelt Annie De Pauw, schepen voor sociale zaken.
Fantastisch voor kinderen
“SEA LIFE is na het strand één van de leukste trekpleister voor kinderen in onze stad. Het attractiepark heeft eind december 2019 nog een nieuw interactief aquarium geïnstalleerd. Ik vind het fantastisch dat alle Blankenbergse kinderen dit gratis kunnen beleven op 16 februari, zegt Nadia Cloetens, schepen voor jeugd.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.