Home > Schrijnwerker Jens (30) uit Ieper West-Vlaamse kandidaat in ‘De Mol’

Schrijnwerker Jens (30) uit Ieper West-Vlaamse kandidaat in ‘De Mol’

Geschreven op 15 maart 2021 om 00:17 door Mario De Wilde

De 10 kandidaten die volgende zondag aan ‘De Mol 2021′ beginnen zijn bekend. Of toch niet? Want presentator Gilles De Coster (40) heeft eerder al duidelijk gemaakt dat niemand zeker is van zijn plekje. Toch heeft De Coster 10 namen gelost, met min of meer een klassieke groep. Vijf dames, vijf heren, de jongste 20 jaar, de oudste 51 jaar oud. Met een mix van rangen en standen. West-Vlaanderen wordt vertegenwoordigt door de Ieperse schrijnwerker Jens.

Dami (20), studente psychologie, uit Gent
“Ik zou een goede mol zijn omdat ik mensen snel doorzie. Ik kan binnen een groep ook gemakkelijk een geheim bewaren. Ik zou geen goede mol zijn omdat ik heel emotioneel ben en ik toon die emoties ook erg snel aan anderen. Daar zou ik aan moeten werken.”

Jasmien (30), advocate, uit Ternat
“Ik zou een goede mol zijn omdat ik goed kan liegen zonder mijn enthousiasme te verliezen in de spelletjes. Ik kan mensen doen geloven dat ik er helemaal voor ga, terwijl ik eigenlijk met een tweede agenda speel. Ik zou geen goede mol zijn omdat is vaak te impulsief ben en te enthousiast. Ik ben ook erg competitief. Bewust proeven saboteren lijkt mij dus moeilijk.”

Jens (30), schrijnwerker, uit Ieper
“Ik zou een goede mol zijn omdat ik heel sociaal ben, maar erg goed onopgemerkt kan verdwijnen in een groep. Ik zou geen goede mol zijn omdat ik vrij impulsief ben en erg competitief. Ik zou willen winnen.”

Tien onbekende Vlamingen reizen dit voorjaar mee op de stromende energie van de Moezel en de Rijn, dwars door de indrukwekkende natuurpracht van de Beierse Alpen tot in het überhippe, bruisende Berlijn.

Op elkaar aangewezen hebben ze één gemeenschappelijk doel: alle opdrachten doen slagen en zo veel mogelijk geld verdienen voor de groepspot. Maar ze kennen maar beter hun pappenheimers, want in de groep schuilt opnieuw een verrader, een saboteur. Eén van hen is de mol.

Een mol die dit jaar meer dan ooit punctueel zal tegenwerken en met Deutsche gründlichkeit verwarring zal zaaien in de groep.

De Mol. Vanaf zondag 21 maart op Play4 en Goplay.be.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.