Home > Say cheese: Valentijnsactie van Mister Spaghetti goed voor 500 handgeschreven postkaartjes

Say cheese: Valentijnsactie van Mister Spaghetti goed voor 500 handgeschreven postkaartjes

Geschreven op 17 februari 2022 om 15:41 door Mario De Wilde

Mister Spaghetti, het populaire spaghettirestaurant met onder andere vestigingen in Brugge, Kortrijk, Oostende en Roeselare zette naar aanleiding van de valentijnsperiode een hartverwarmende actie op poten. Het restaurant slaagde in haar opzet en verzamelde de afgelopen twee weken in totaal meer dan 500 handgeschreven postkaartjes. Daarmee ging de organisatie vandaag mensen die zich eenzaam voelen blij maken!

“Eenzaamheid verdient zeker tijdens de periode van Valentijn wat extra aandacht”, vindt Veerle Jacobs, zaakvoerder van Mister Spaghetti. “Terwijl iedereen met zijn of haar partner en geliefden viert, voelen heel wat mensen zich ondertussen eenzaam. Zeker door de coronacrisis en de lockdowns zijn veel kwetsbare mensen uit de routine van het verenigingsleven of het sociaal gebeuren gesmeten. Vandaar dat wij bij Mister Spaghetti ons steentje wilden bijdragen” luidt het.”Wij drukten leuke Valentijnskaartjes waar onze klanten dan op hun beurt een leuke boodschap konden schrijven aan een onbekende.
“Het was ongelooflijk om te zien hoe enthousiast vele van onze klanten aan de slag gingen om leuke, maar vooral ook hartverwarmende boodschappen neer te pennen. Sommige ontvangers van de kaartjes zullen gegarandeerd blij zijn met hun boodschap”, glimlacht Veerle.

Vandaag ging het team van Mister Spaghetti op pad om hun belofte waar te maken. Eén van de organisaties die direct reageerde op onze oproep was VZW Duinhelm in Oostende, een centrum voor begeleiding voor personen met een voornamelijk verstandelijke beperking. Het Mister Spaghetti team werd er vandaag met open armen ontvangen. “Waaw, dat is echt supermooi, ik zal het in mijn kamer aan de muur hangen!”, reageert Jamie. Ook andere organisaties zoals WZC ’t Ponton, VZW Ithaka en ZORGHUIS OOSTENDE VZW zijn heel enthousiast wanneer ze hun verzamelde postkaartjes in het Restaurant in Oostende komen ophalen

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.