Save the date: 27 juni. Vleesliefhebbers tellen af naar de opening van Carcasse in Knokke-Heist
Gisteren werd een beperkt aantal journalisten, influencers, familieleden en medewerkers bij Carcasse aan het Oosthoekplein in Knokke-Heist uitgenodigd om voor het eerst te komen tafelen in het nieuwe restaurant. Eye-catcher bij het binnenkomen is ongetwijfeld de comptoir (zie foto met de drie generaties Dierendonck) waar verschillende vleesproducten, charcuterie en bereidingen van Slagerij Dierendonck al van in de voormiddag voor thuis te koop worden aangeboden. Trouw aan hun succesvolle concept zal Carcasse in Knokke-Heist dezelfde unieke ervaring, kwaliteit en menukaart bieden als in Sint-Idesbald. Timon Michiels en Hendrik Dierendonck leggen uit: “Ons doel is om dezelfde hoogwaardige culinaire beleving te bieden als in Carcasse in Sint-Idesbald. We zullen ons blijven onderscheiden door te focussen op gerechten van topkwaliteit die uitstekend samengaan met groenten, in plaats van de gebruikelijke frietjes met saus.” Op deze manier willen ze hun gasten blijven verrassen. Bovendien blijft de integriteit van de kop-tot-staartfilosofie behouden, waarbij elk stukje vlees optimaal wordt benut met het welzijn van dieren in gedachten, zonder verspilling.
Carcasse brengt het vlees van Dierendonck recht uit de slagerij op je bord. Van kop tot staart. Net als in de beenhouwerij staat deze filosofie centraal. Niets gaat verloren. Dierendonck staat voor vlees met een verhaal. In Carcasse delen ze dit met hun gasten. Ambacht, terroir en passie zijn hierbij de sleutelwoorden. Hendrik Dierendonck zorgt voor eerlijk vlees van topkwaliteit en chef Timon Michiels gaat ermee aan de slag.
Save the date: 27 juni 2024
Met hun vastberadenheid om hun succesvolle formule voort te zetten, belooft de nieuwe vestiging van Carcasse in Knokke-Heist eveneens een onmisbare culinaire bestemming te worden voor vleesliefhebbers
Open: do – ma
Lunch: 12:00-14:00
Diner: 19:00-20:30
Oosthoekplein 1
8300 Knokke-Heist
60 plaatsen