Home > Save the date: 27 juni. Vleesliefhebbers tellen af naar de opening van Carcasse in Knokke-Heist

Save the date: 27 juni. Vleesliefhebbers tellen af naar de opening van Carcasse in Knokke-Heist

Geschreven op 1 juni 2024 om 12:53 door Mario De Wilde

Gisteren werd een beperkt aantal journalisten, influencers, familieleden en medewerkers bij Carcasse aan het Oosthoekplein in Knokke-Heist uitgenodigd om voor het eerst te komen tafelen in het nieuwe restaurant. Eye-catcher bij het binnenkomen is ongetwijfeld de comptoir (zie foto met de drie generaties Dierendonck) waar verschillende vleesproducten, charcuterie en bereidingen van Slagerij Dierendonck al van in de voormiddag voor thuis te koop worden aangeboden. Trouw aan hun succesvolle concept zal Carcasse in Knokke-Heist dezelfde unieke ervaring, kwaliteit en menukaart bieden als in Sint-Idesbald. Timon Michiels en Hendrik Dierendonck leggen uit: “Ons doel is om dezelfde hoogwaardige culinaire beleving te bieden als in Carcasse in Sint-Idesbald. We zullen ons blijven onderscheiden door te focussen op gerechten van topkwaliteit die uitstekend samengaan met groenten, in plaats van de gebruikelijke frietjes met saus.” Op deze manier willen ze hun gasten blijven verrassen. Bovendien blijft de integriteit van de kop-tot-staartfilosofie behouden, waarbij elk stukje vlees optimaal wordt benut met het welzijn van dieren in gedachten, zonder verspilling.

Carcasse brengt het vlees van Dierendonck recht uit de slagerij op je bord. Van kop tot staart. Net als in de beenhouwerij staat deze filosofie centraal. Niets gaat verloren. Dierendonck staat voor vlees met een verhaal. In Carcasse delen ze dit met hun gasten. Ambacht, terroir en passie zijn hierbij de sleutelwoorden. Hendrik Dierendonck zorgt voor eerlijk vlees van topkwaliteit en chef Timon Michiels gaat ermee aan de slag.

Save the date: 27 juni 2024

Met hun vastberadenheid om hun succesvolle formule voort te zetten, belooft de nieuwe vestiging van Carcasse in Knokke-Heist eveneens een onmisbare culinaire bestemming te worden voor vleesliefhebbers

Open: do – ma
Lunch: 12:00-14:00
Diner: 19:00-20:30

Oosthoekplein 1
8300 Knokke-Heist

60 plaatsen

4 reacties

Dewaele betty
Geschreven op 2024-06-03 09:46:07
Vee succes
Veerle
Geschreven op 2024-06-03 09:24:50
Top! Mooi concept, see you! Groeten, Veerle en Jan
ERik
Geschreven op 2024-06-02 10:54:44
KneistiTv die x aantal weken reportage draaide ivm met de jobdag Over het hoofd gezien 🤔
Marthe
Geschreven op 2024-06-01 18:51:22
Veel succes

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.