Home > Sandrine top als ‘Soulbaby’: ’t Witte Paard in Blankenberge brengt dit weekeinde legendarische Motown-klassiekers

Sandrine top als ‘Soulbaby’: ’t Witte Paard in Blankenberge brengt dit weekeinde legendarische Motown-klassiekers

Geschreven op 13 april 2019 om 07:28 door Mario De Wilde

Voor wie houdt van veel blazers en zwarte muziek, kan zich vandaag en morgen nog volop uitleven in ‘Soulbaby’ in de legendarische showtempel ’t Witte Paard in Blankenberge. Daar worden de toeschouwers in een echt Motown-decor ondergedompeld in het Detroit van de jaren ’60 en ’70, ook gekend als ‘Motor City’. Het was in die periode een grauwe stad waar de automobielindustrie centraal stond, tot Berry Gordon er het platenlabel Motown oprichtte, de bron van de meest spraakmakende gebeurtenissen uit de geschiedenis van de muziekindustrie. Sandrine voelt zich , samen met haar tien andere zangers/dansers en een fantastisch live-orkest als een vis in het water. Ze zingt de vele iconische hits op zo een wervelende manier dat iedereen zich ook echt in de sixties voelt. Tussendoor worden levensgroot ook unieke beelden uit de woelige Amerikaanse periode getoond. Hoogtepunt is ongetwijfeld een stomende huwelijksceremonie waarbij het publiek compleet uit de bol gaat op enkele meeslepende gospelnummers. Uitsmijter is een haast perfecte Supremes-medley. Einde van een bijzondere showavond. Vanavond en morgenavond nog te boeken of gewoon naar ’t Witte Paard in Blankenberge afzakken. www.witte-paard.be/shows/soulbaby

7 reacties

Van Immerseel Nicole
Geschreven op 2019-04-14 14:49:18
Vrijdagavond, een spetterende musical met SANDRINE en haar ploeg meegemaakt. Top amusement, een fantastische band, ballet een goed geluid en mooie belichting en beelden. Iedereen hard gewerkt. Proficiat voor Jos en Martijn.
Jane Wilkinson
Geschreven op 2019-04-14 12:56:51
Wow en dit in Blankenberge! Geweldige ode aan de Motown muziek met geweldige performers en stevige live band. Jammer dat het beperkt bleef tot enkele shows.
Peter Liekens
Geschreven op 2019-04-14 10:52:04
Een fantastische show en ongelooflijke zangers-artiesten!! Graag had ik ook namen willen van de 3 mannen en 2 vrouwen die ook als zangers/zangeressen optraden. Samen met de leading- lady, een pracht team!
Baudoin yolande
Geschreven op 2019-04-14 09:01:26
Top show van het hoogste niveau rasartiesten en super orkest grote klasse
Peter Aerts
Geschreven op 2019-04-13 17:04:26
Een unieke en gevarieerde live performance gezien in een prachtig decor met enthousiaste topartiesten en een bewonderenswaardige Sandrine in de hoofdrol. Een absolute aanrader!
Vincent Cavens
Geschreven op 2019-04-13 14:38:59
Bangelijke show met uitstekende muziek! Topartiesten!
Jos dom
Geschreven op 2019-04-13 11:36:58
I like!!!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.