Home > Rosangela Arreaza maakt innovatieve en boeiende stap in eigen Brugge

Rosangela Arreaza maakt innovatieve en boeiende stap in eigen Brugge

Geschreven op 15 juni 2020 om 08:56 door Mario De Wilde

Vorig jaar hebben nogal wat Vlamingen de diverse exposities van de Venezolaanse en Brugse Rosangela Arreaza reeds kunnen ontdekken in Brugge, Oostende en Erlangen. En ja, dat smaakte naar meer en dus komt er een boeiend bisnummer in Brugge. Inderdaad, van 15 juni half juli brengt de enthousiaste kunstenares een compleet innovatieve manier om kunst en publiek met elkaar te verenigen.
Rosangela Arreaza heeft medio juni in de Ezelstraat 49 in Brugge een pop-up art boutique-atelier geopend. Op dit adres laat ze, op een golf van spirit en optimisme, voor het eerst kunst en mode samensmelten. Beschouw het als een bijzondere missie. Een nieuwe mijlpaal ook in haar reeds indrukwekkend oeuvre. Met haar nieuwe concept, dat gebaseerd is op haar eigen kunstwerken, probeert ze op haar eigenzinnige manier de kunst naar het alledaagse leven te brengen. Dat doet ze door uiteenlopende objecten, accessoires en confectie in één concept te gebruiken. Haar polychromie zal de bezoeker gegarandeerd vullen met positieve energie. Om maar te zeggen welke grote ambities deze gelauwerde kunstenares uit Brugge wel heeft.
Nieuwe ideeën
Naast haar atelier aan de Scheepsdalelaan 16, zal de locatie in de Ezelstraat, de komende vier weken veelal worden gebruikt om bezoekers en potentiële klanten rustig en comfortabel te laten rondkijken naar de vele kunstwerken. Maar daar houdt het niet mee op, want tijdens een bezoek kan je ook een aantal nieuwe ideeën opdoen waarmee je volop je voordeel mee kunt doen. We verwijzen daarbij graag naar de art workshop. In deze inspirerende omgeving kan je portretten op aanvraag laten maken, kan je vrijblijvend advies inwinnen inzake het kopen of huren van kunst (maatwerk, zeg maar) of kan je genieten en gebruikmaken van een prachtige photoshootpodium.

De pop-up art is dagelijks geopend van 11.00-17.30, en maandag eventueel op afspraak.
Adres: Ezelstraat 49, 8000 Brugge
Voor meer info:
https://www.rosangelaarreaza.com
https://www.instagram.com/ramart_gallery/
Tel: 0031-681.758.980
Email: galleryramart@gmail.com

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.