Home > Rollie’s Rollofeesten in Rollegem bij Kortrijk heeft met Olivier Tombeur een nieuwe voorzitter

Rollie’s Rollofeesten in Rollegem bij Kortrijk heeft met Olivier Tombeur een nieuwe voorzitter

Geschreven op 5 oktober 2022 om 11:00 door Mario De Wilde

De Rollie’s Rollofeesten, de jaarlijkse dorpsfeesten in Rollegem (Kortrijk), zetten een volgende stap in de vernieuwing van de feesten, met een nieuwe voorzitter. Mickel Schepens, sinds 2008 lid van het bestuur van de vzw Folklore Rollegem, geeft na een voorzitterschap van 10 jaar de fakkel door aan Olivier Tombeur. Deze laatste, die sinds 2013 in Rollegem woont en in 2017 bij de organisatie van de Rollofeesten kwam, zal het werk van Mickel voortzetten samen met de andere leden van het bestuur. Mickel verdwijnt echter nog niet meteen uit het bestuur. De bedoeling is dat Mickel nog 1 jaar lid blijft van het bestuur, zodoende de overgang te vergemakkelijken en Olivier bij te staan waar nodig.

Door deze wijziging aan het hoofd van het Rollo bestuur, willen de Rollofeesten de vernieuwing verderzetten die nu al een paar jaren aan de gang is. Het verdwijnen van de gesloten tent, de Rollo Koerse en de vernieuwde kinderanimatie zijn maar enkele voorbeelden van de veranderingen die de laatste jaren zijn doorgevoerd. Daarnaast zal er nog meer ingezet worden op beleving en samenwerkingen met de plaatselijke verenigingen.

Olivier: “Ik wens eerst en vooral Mickel van harte te bedanken voor de jarenlange inzet die hij getoond heeft voor de organisatie van de Rollofeesten. We hebben heel nauw samengewerkt de laatste jaren en ik voelde dat nu het moment gekomen was om het voorzitterschap over te nemen. Ik kijk er alleszins enorm naar uit om samen met het bestuur onze feesten verder uit te bouwen.” Mickel: “Als rasechte Rollegemnaar heb ik een groot hart voor ons dorp en voor zijn jarenlange traditie (sinds 1977!) van de Folklorefeesten. Ik geef dan ook met het volste vertrouwen en veel vriendschap de fakkel door aan de volgende generatie.”

Foto v.l.n.r.: Stephanie Demeyer – Schepen Stad Kortrijk o.a. van de deelgemeenten, Mickel Schepens, Olivier Tombeur, Kelly Detavernier – Schepen van Stad Kortrijk o.a. van evenementen © Mickel Schepens

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.