Home > Roeselaarse Welzijnswijzer #VANRSL in nieuw jasje

Roeselaarse Welzijnswijzer #VANRSL in nieuw jasje

Geschreven op 5 maart 2020 om 19:33 door Mario De Wilde

Burgers kunnen op tal van organisaties, verenigingen en voordelen beroep doen in hun zoektocht naar ondersteuning op vlak van huisvesting, tewerkstelling, gezondheid, opvoeding, vrije tijd, mobiliteit, rechtshulp, …
Om in de veelheid van informatie beter de weg te vinden, werd de website www.welzijnswijzer.roeselare.be van Stad en Welzijnshuis Roeselare in een nieuw jasje gestopt. De digitale weg-wijzer is gescreend op klare taal en visuele helderheid zodat iedereen snel en gemakkelijk informatie kan terugvinden over allerhande welzijnsthema’s in regio Roeselare.

Elk telt reglement
Met dit reglement biedt Stad Roeselare ondersteuning aan projecten die gelijke kansen bevorderen in Roeselare, op vlak van opvoeding, onderwijs, werken, wonen, vrije tijd en sociale relaties, gezondheid en inkomen. Sociale organisaties en verenigingen van Roeselare met een vernieuwend idee om aan de noden van mensen in maatschappelijke kwetsbare posities tegemoet te komen, kunnen intekenen op deze subsidieoproep. De Stad maakt voor deze projecten een bedrag van jaarlijks ongeveer 200 000 euro vrij. Organisaties die een project willen indienen, kunnen dat tot 1 april 2020 via www.roeselare.be. Meer informatie over de voorwaarden is eveneens op de stadswebsite te vinden.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.