Home > Roeselaarse chipsfabrikant Poco Loco rekruteert op ludieke wijze: 1 jaar gratis chips

Roeselaarse chipsfabrikant Poco Loco rekruteert op ludieke wijze: 1 jaar gratis chips

Geschreven op 19 augustus 2020 om 14:08 door Mario De Wilde

Het Roeselaarse bedrijf Poco Loco viert dit jaar zijn 25ste verjaardag en laat zich opnieuw positief opmerken door een heel originele en ludieke wijze van rekruteren. Zo probeert Poco Loco op een creatieve manier nieuwe collega’s te vinden in functie van de grote groei van het bedrijf. Poco Loco is ondertussen een begrip geworden in de regio. Koop je in de supermarkt wraps of tortillachips van het huismerk, dan is de kans groot dat je een product in huis haalt dat bij Poco Loco werd gemaakt. Poco Loco produceert tortillachips, wraps, taco’s, sauzen, dips en dinnerkits, zowel voor retail, B2B als horeca. Het aantal medewerkers is de laatste 5 jaar gestegen van 380 tot meer dan 700 op vandaag en door de investering in een nieuwe productielijn die eind 2020 operationeel moet zijn, blijft Poco Loco groeien. Hiervoor gaat het bedrijf op zoek naar 20 nieuwe medewerkers, naast de 25 overige vacatures die op vandaag openstaan, en dat doen ze op een uiterst ludieke wijze.

 

1. Jaar. Lang. Gratis. Chips.
Wie kent er niet iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Je broer, tante, verre vriend of goeie buur die toe is aan een nieuwe uitdaging, maar misschien net dat extra zetje nodig heeft om effectief te solliciteren. Daarom geeft Poco Loco een jaarvoorraad chips aan wie het bedrijf een nieuwe collega bezorgt.

Hoe werkt het?
Via 1jaargratischips.be bezorg je de gegevens van de persoon die perfect bij Poco Loco zou passen en je nodigt die persoon uit om te solliciteren voor een job bij Poco Loco. Als die persoon bij Poco Loco aan de slag gaat, krijg je een jaarvoorraad chips. Meer info op 1jaargratischips.be
Over Poco Loco
Poco Loco produceert tortillachips en wraps, taco’s, sauzen, dips en dinnerkits. Met dit assortiment behoort het bedrijf tot de marktleiders wereldwijd in private label Tex-Mex-producten. Poco Loco werd opgericht in 1994 en maakt sinds 2010 deel uit van Paulig. Deze Finse familiale groep omarmt verschillende voedingsbedrijven die samen goed zijn voor meer dan 2.000 medewerkers en een totale jaaromzet van 950 miljoen euro. Poco Loco zelf mag rekenen op meer dan 700 van die medewerkers en een jaaromzet van meer dan 267 miljoen euro. Met 2 productiesites in Roeselare blijft Poco Loco een sterk West-Vlaams verankerd bedrijf, maar dan wel eentje dat binnen een zeer internationale context opereert. Maar liefst 96% van alles wat in Roeselare wordt gemaakt, is voor het buitenland bestemd. Het bedrijf blijft jaar na jaar groeien.

Er zijn heel wat mogelijkheden voor operatoren, techniekers, teamleaders en magazijniers, maar ook spontane sollicitaties voor functies als laborant of ondersteunende functies zijn welkom. Wie zich vertrouwd voelt in een productieomgeving en in ploegen- of nachtwerk de perfecte work-life-balance vindt, kan terecht op http://www.pocoloco.be/jobs voor een overzicht van de openstaande vacatures.

Een job in de voedingssector biedt stabiele vooruitzichten, ook in deze uitzonderlijke periode. Veiligheid is sowieso een topprioriteit binnen het bedrijf. De afgelopen maanden heeft dit uiteraard een bijkomende dimensie gekregen. Goed werkgeverschap staat bij Poco Loco even hoog op de agenda als de groeidoelstellingen. Het bedrijf zet sterk in op het welzijn van de medewerkers en regelmatige wederzijdse feedbackmomenten met leidinggevenden. Daarbij wordt ook actief op zoek gegaan naar doorgroeipotentieel. Daarnaast zorgen de continue investeringen ervoor dat je in een hypermoderne werkomgeving aan de slag gaat.

 

1 reactie

Koenraad Van Belleghem, Torhout
Geschreven op 2020-08-19 16:04:34
Mijn interesse is alvast gewekt. Koenraad Van Belleghem, Torhout

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.