Home > Roeselaars Fabriekspand op 14 november gastheer van de Spirituele Expo

Roeselaars Fabriekspand op 14 november gastheer van de Spirituele Expo

Geschreven op 3 november 2021 om 10:40 door Mario De Wilde

Ook dit najaar staan de Spirituele Expo’s van Bloom, uitgever van het gelijknamige tijdschrift, weer op het programma van menige hallen en andere zalen in West-Vlaanderen. Organisatrice (en tevens hoofdredactrice van het magazine) Eva Vanooteghem wil op deze manier de spirituele wereld toegankelijk maken voor alle lagen van de bevolking, vooral in een tijd waarin iedereen op zoek is naar antwoorden.

Een plek van vooruitstrevende inzichten

De nood aan positieve informatie, inzicht en bewustzijn blijft na corona heel groot, en werd door de gezondheidscrisis zelfs nog meer aangewakkerd. Menig mens is op zoek gegaan naar antwoorden en besteedde zijn tijd aan introspectie. En nog altijd blijft deze trend aanhouden. Een mentaliteitsshift ligt in het vizier. Enkel zo kunnen we de fundamenten voor onze nieuwe wereld leggen. Het domein van bewustzijnsverruiming evolueert snel in een wereld waar verwarring troef is. De tijd waarin kwakzalvers de spirituele wereld overheersten, behoort gelukkig tot het verleden. Op de publieksbeurzen van Bloom is er enkel plaats voor experts met echte kennis van zaken, die met eerlijkheid en nauwkeurigheid de bezoekers benaderen. Mensen zoeken richting, antwoorden en willen het leven doorgronden, zeker in tijden wanneer alles steeds onzekerder wordt. Zij zijn bij ons op de juiste plaats, want het is meer dan in een glazen bol staren. Ook in de pseudowetenschappelijke leren is men onderhevig aan kennis, kunde en regels. Ook wie niet thuis is in het paranormale kan hier een boeiende dag beleven. Want Bloom trok alle registers open en biedt een ruime waaier aan kennisdomeinen aan. Ook intuïtief schilderen, yoga, meditatie en zelfcoaching zijn zaken die je terugvindt tijdens dit event. Daarnaast kun je vele lezingen en workshops volgen die doorheen de dag gratis worden aangeboden. Geen enkel onderwerp blijft onbesproken, we pakken elke keer uit met een divers aanbod. Om het volledige programma te raadplegen, kun je hier terecht:
https://www.bloom.be/spirituele-beurzen/spirituele-beurs-roeselare

De Spirituele Expo’s vinden plaats over heel Vlaanderen, zodat iedereen kennis kan maken met ons aanbod. Op 14 november zijn we te vinden in het Fabriekspand, Veldstraat 59, in Roeselare.

Spiritualiteit in z’n totaliteit

De spirituele beurzen zijn toegankelijk voor iedereen, enkel een gezonde dosis nieuwsgierigheid is vereist. Nieuwsgierigen die antwoorden willen vinden op hun levensvragen kunnen te rade gaan bij één van de vele consultanten, en ook reeds doorwinterde spiritueel begeesterde mensen die zich in een specifiek thema willen verdiepen vinden hier wat ze zoeken. Er zijn namelijk tal van verkoopstanden aanwezig die allerlei attributen aanbieden om thuis zelf aan de slag te gaan, zoals praktische en informatieve boeken, bijzondere sieraden en edelstenen en unieke kaartensets. Wie kun je tijdens een beurs allemaal tegen het lijf lopen, vraag je? Kaartleggers, auteurs, pendelaars, gezondheidstherapeuten, helderzienden, chakra-specialisten, meditatie-goeroes, engelenbegeleiders, handlezers, energie-coaches… De enige manier om ze allemaal te ontdekken, is door eens langs te komen. Beleef het zelf!

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.