Home > Rode lantaarn RFC Mandel United behoudt vertrouwen in huidige trainersstaf

Rode lantaarn RFC Mandel United behoudt vertrouwen in huidige trainersstaf

Geschreven op 30 januari 2023 om 08:47 door Mario De Wilde

Ondanks de rode lantaarn en alweer (nipt) puntenverlies tegen FC Knokke behoudt RFC Mandel United het vertrouwen in de huidige trainersstaf. T1 Mikhail Turi, T2 Harlan Millecamps en physical coaches Donovan Fauquenoit en Louis Mandon zetten hun handtekening onder een nieuwe overeenkomst die hen twee jaar aan de club bindt.

CEO Karel-Jan Vercruysse: “Het is gebruikelijk dat clubs in onze sportieve situatie ingrijpen door de trainer aan de deur te zetten. Wij wisten echter dat dit jaar, door de extra sportieve omstandigheden, een lastig jaar zou worden. De oorzaak van onze tegenvallende resultaten ligt volgens ons niet bij de trainers, die fantastisch en professioneel werk leveren. Onze club heeft nu vooral nood aan stabiliteit in alle geledingen, wij zijn zeer tevreden dat Mika, Harlan, Donovan en Louis bij ons blijven.”

Ook bij de staff zelf klinkt tevredenheid. Thuri: “Het doet ons plezier dat we hier het vertrouwen krijgen. We werken hard en zijn ervan overtuigd dat we samen met de mensen binnen de club nog zeer mooie dingen zullen kunnen realiseren.” De trainers voelen zich goed in Izegem, in die mate dat ze lessen Nederlands volgen en volop mee aan de kar van de lokale verankering willen trekken. De bedoeling is om eerstdaags ook keepertrainer Davy Lammertyn en linietrainer Florin Frunza langer vast te leggen.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.