Home > Restaurant ’t Nonnenbos uit Zonnebeke wint Hospitality-Award voor meest Kind-fietsvriendelijke Horecazaak

Restaurant ’t Nonnenbos uit Zonnebeke wint Hospitality-Award voor meest Kind-fietsvriendelijke Horecazaak

Geschreven op 30 november 2022 om 15:12 door Mario De Wilde

Gisteren werden voor de 13de maal de Hospitality Awards uitgereikt, zeg maar de “Oscars van de kleine zelfstandige Horeca en Retailondernemers”. Maar liefst 138 deelnemers schreven zich in en na de deskundige jurering op basis van klantvriendelijkheid, gastvrijheid en service aan de klant konden. 98 deelnemers konden een nominatie in de wacht slepen. in de categorie ‘meest Kind-fietsvriendelijke Horecazaak’ ging de award dit jaar naar Mathias van Restaurant & Tearoom ’t Nonnebos uit Zonnebeke. “We zijn heel trots op de award die we hebben gewonnen. Om doet deugd om door middel van jarenlange inspanning en hard werk waardering te krijgen voor wat we doen. Graag wil ik ook mijn volledige team bedanken, want zonder hun inzet zou dit niet mogelijk geweest zijn”, aldus zaakvoerder Mathias.

’t Nonnebos is een magische plek voor jong en oud. Weer of geen weer, er valt altijd iets te beleven. Je komt hier om uit te blazen na een stevige boswandeling, terwijl je kinderen ravotten in onze binnenspeeltuin. Schijnt het zonnetje? Nestel je dan op ons gezellig terras en geniet van een natje en een droogje. Vanuit alle hoeken is er een fantastisch zicht, zowel op het uitgestrekte landschap vol groen als op je kapoenen, die nieuwe vriendjes maken op het buitenspeelplein. Ook op culinair vlak verwennen we jullie graag met heel wat lekkers uit onze traditionele keuken. En heb je iets te vieren? Je verjaardag of de communie van je kleine prins of prinses? Dan bezorgen we jullie een onvergetelijke dag. Want in ’t Nonnebos, weten we wat écht telt: gezellig samenzijn in goed gezelschap.

1 reactie

Marnix
Geschreven op 2022-12-01 09:41:55
Proficiat aan Joske en Mathias met deze Oscar. En nu genieten van een welverdiend verlof. Batterijen laden enz. Af en toe wat andere kleine zelfstandige horeca bezoeken kan ook weer tot nieuwe ideeën leiden.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.